Χρήσιμα: Ξέρετε να χρησιμοποιείτε το κιτ επισκευής ελαστικού; (+video)

Το κιτ επισκευής ελαστικού έχει αντικαταστήσει πλέον την "παραδοσιακή" ρεζέρβα. Γνωρίζετε πως χρησιμοποιείται; Ας δούμε το σχετικό video...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πλέον στα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα συναντάμε κιτ επισκευής ελαστικού, το οποίο ήρθε για να αντικαταστήσει τη γνωστή σε όλους μας ρεζέρβα. Είτε συμφωνούμε με αυτή την απόφαση των εταιρειών, είτε όχι, πρέπει να γνωρίζουμε πως χρησιμοποιείται ορθά ώστε να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων την κρίσιμη ώρα.

Χρήσιμα: Τι μπορούμε να μάθουμε βλέποντας ένα ελαστικό;

Το κιτ επισκευής ελαστικού ελαττώνει το συνολικό βάρος του οχήματος, γεγονός που συμβάλλει στη συνολική βελτίωση της συμπεριφοράς του, αλλά και στη μείωση της κατανάλωσης. Ταυτόχρονα, ελαττώνει το κόστος του οχήματος. Βέβαια, δε μπορεί να “ανταποκριθεί” σε περίπτωση που υπάρχει κάποια σοβαρή ζημιά στο ελαστικό.

Η Toyota, όπως θα δείτε στο σχετικό video, αναφέρει ότι η χρήση του είναι αποτελεσματική σε περίπτωση που η διάτρηση δεν ξεπερνά τα 4 χιλιοστά σε διάμετρο. Το κιτ επισκευής αποτελείται από την ειδική φιάλη στεγανοποίησης και το κομπρεσέρ. Μόλις ο οδηγός αντιληφθεί ένα κλατάρισμα θα πρέπει να ακολουθήσει τις σχετικές οδηγίες:

Video: Τύπος ελαστικού-ζάντας που “αψηφά” τις λακκούβες!

– Ακινητοποιούμε το αυτοκίνητο σε ασφαλές περιβάλλον και παίρνουμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

– Τοποθετούμε το ενημερωτικό αυτοκόλλητο στο ελαστικό ως υπενθύμιση επισκευής, αλλά και ως ενημέρωση άλλου οδηγού.

– Συνδέουμε τη φιάλη με τη βαλβίδα του ελαστικού. Αφαιρούμε μία τάπα που βρίσκεται στη φιάλη και συνδέουμε σε αυτήν τον κομπρέσορα.

-Επόμενο βήμα είναι η τροφοδοσία του κομπρέσορα αέρα, η οποία γίνεται με τη βοήθεια της πρίζας του οχήματος.

-Μόλις το ελαστικό φτάσει στην πίεση που προτείνει ο κατασκευαστής, αφαιρούμε το κιτ και ολοκληρώνεται η επισκευή. Ένας έλεγχος έπειτα από λίγα χιλιόμετρα είναι απαραίτητος ώστε να δούμε ότι η διαδικασία “στέφθηκε” με επιτυχία. Εννοείται πως ακολουθούμε το όριο ταχύτητας που αναφέρει ο κατασκευαστής, οδηγούμε πιο συνετά και επισκεπτόμαστε άμεσα το συνεργείο για επισκευή.

Ακολουθεί το σχετικό video της Toyota ώστε να γίνει ακόμα πιο κατανοητή η διαδικασία προσωρινής επισκευής.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.