Χρονιά ρεκόρ το 2022 για την Kia στην Ευρώπη

H Kia ατενίζει το ευρωπαϊκό της μέλλον με αισιοδοξία έπειτα από τις πωλήσεις αλλά και το μερίδιο ρεκόρ που απέσπασε στη Γηραιά Ήπειρο τη χρονιά που μας πέρασε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Kia Sportage

Ειδικότερα, η Kia σημείωσε νέο ρεκόρ στις ταξινομήσεις μοντέλων της επί ευρωπαϊκού εδάφους αλλά και νέο ρεκόρ στο συνολικό μερίδιο αγοράς το 2022, μια χρονιά που χαρακτηρίστηκε από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως στην εφοδιαστική αλυσίδα της αλλά και για την πτώση των συνολικών ταξινομήσεων στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Στο Kia EV6 το βραβείο Utility of the Year 2023

Οι συνολικές ετήσιες πωλήσεις της Kia στις αγορές της Ε.Ε., της Ε.Ζ.Ε.Σ. και του Ηνωμένου Βασιλείου έφτασαν τη χρονιά που μας πέρασε στις 542.423 μονάδες και σημείωσαν αύξηση 7,9%, έναντι των 502.677 αυτοκινήτων του 2021.


Τα στοιχεία της Kia ενισχύθηκαν από την αυξανόμενη ζήτηση για τα ηλεκτροκίνητα οχήματά της, η οποία αντιπροσώπευε σχεδόν το ένα τρίτο – 30,9% (176.149) – των ευρωπαϊκών πωλήσεών της το 2022.

Kia EV6 North American Utility Car of the Year

Πέρυσι η Kia σημείωσε επίσης αρκετά σημαντικά επιτεύγματα για συγκεκριμένες χώρες. Για παράδειγμα, στο Ηνωμένο Βασίλειο η μάρκα πέτυχε μερίδιο αγοράς ρεκόρ 6,2% και ξεπέρασε τις 100.000 πωλήσεις για πρώτη φορά. Περαιτέρω εντυπωσιακά μερίδια αγορών ρεκόρ εξασφαλίστηκαν επίσης στην Πολωνία (8%) και στην Ισπανία (7,8%).

Διαβάστε επίσης: Το αυτοκίνητο που σε προειδοποιεί όταν ξεκινήσει ο μπροστινός

Στην Ολλανδία η Kia όχι μόνο έγινε η πιο δημοφιλής μάρκα εισαγόμενων αυτοκινήτων, αλλά η μάρκα αυτοκινήτων με τις περισσότερες πωλήσεις συνολικά με αγορά 9,7%. μερίδιο. Επιπλέον, η Kia είναι πλέον στις τρεις πρώτες μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ισπανία, την Πολωνία, τη Σουηδία, την Κροατία, τη Φινλανδία, την Ισλανδία και τη Σλοβακία.

Το 2023 η Kia θα συνεχίσει να αναπτύσσει τη γκάμα των εξηλεκτρισμένων μοντέλων της, σύμφωνα με το σχέδιό της να λανσάρει 14 αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2027, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας σειράς μικρομεσαίων αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων από το 2025. Η εταιρεία στοχεύει στην πώληση 4 εκατ. οχημάτων ετησίως έως το 2030 εκ των οποίων 1,2 εκατ. θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.