Η Citroen αντιστρέφει τη διαδικασία των πωλήσεων

Το νέο πρόγραμμα Citroen Reverse Sales της γαλλικής μάρκας, βάζει στην εξίσωση και το παλιό σας αυτοκίνητο... Διαβάστε πώς!

Βρείτε μας στο

Όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα νέο όχημα της γαλλικής εταιρείας, είναι χρήσιμο να μάθουν για το Citroen Reverse Sales. Πρόκειται για το νέο πρόγραμμα της ελληνικής αντιπροσωπείας, που προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν, να πουλήσουν το παλιό τους αυτοκίνητο, προτού αγοράσουν ένα νέο μοντέλο Citroen.

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να αποκτήσουν τα Citroen C1, C3, C3 Aircross, C4 Cactus, καθώς και στο νέο Citroen C5 Aircross, με προνομιακή χρηματοδότηση και εγγύηση 5 ετών. Όλα τα παραπάνω μοντέλα, διαθέτουν σύγχρονους κινητήρες προδιαγραφών Euro 6.2, τεχνολογία συνδεσιμότητας και υποβοήθησης οδηγούς τελευταίας γενιάς, ενώ προσφέρουν περισσότερη άνεση χάρη στο Citroen Advanced Comfort.

Στο πλαίσιο του Citroen Reverse Sales, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν ένα κατάστημα του δικτύου Citroen με το παλιό τους αυτοκίνητο έως τις 30 Ιουνίου.

mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: ndouzinas@traction.gr