Coral–Shell και Hyundai: Συνάντηση κορυφής με “Stefanis x2” και Sordo

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ Shell και Hyundai, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Αυγούστου επίσκεψη του πολύπειρου Ισπανού οδηγού WRC της Hyundai Motorsport Dani Sordo, ενώ ανακοινώθηκαν και προσφορές για την εβδομάδα του Ράλι Ακρόπολις.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ Shell και Hyundai, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του πολύπειρου Ισπανού οδηγού WRC της Hyundai Motorsport Dani Sordo, ο οποίος πραγματοποίησε ένα πλήρες pit stop στο Hyundai i20N του, στο πρατήριο της Shell στο Κορωπί, επί του 10ου χλμ. παράδρομου της Λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου και συνάντησε τους Μάνο και Κώστα Στεφανή (Stefanis x2).

Ο Dani Sordo μας δήλωσε. «Είμαι μέλος της Hyundai Motorsport από το 2014, οπότε έχω δει από πρώτο χέρι τον τρόπο λειτουργίας της συνεργασίας με τη Shell. Όταν αγωνιζόμαστε στο όριο, αναζητούμε κάθε δέκατο του δευτερολέπτου που μπορούμε να κερδίσουμε. Η εξέλιξη των αυτοκινήτων μας στη διάρκεια των ετών έχει βοηθηθεί από αυτή την τεχνική συνεργασία μεταξύ δύο εταιρειών, που κατανοούν τι χρειάζεται για να βρεθεί η βέλτιστη απόδοση – και να επιτευχθεί όταν είναι αναγκαίο. Δε μπορούμε να πετύχουμε νίκες ή τερματισμούς στο βάθρο, δίχως μια τέτοια συνεργασία».

Shell & Hyundai διατηρούν μία μακροχρόνια συνεργασία από το 2005. Στο πλαίσιο αυτής, η Shell αποτελεί τεχνικό συνεργάτη της Hyundai Shell Mobis World Rally Team από το 2014, όταν η κορεατική εταιρεία επανήλθε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Πρόσφατα η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών ανανεώθηκε για τρία επιπλέον χρόνια. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων αυτών 8 ετών, η Shell έχει υποστηρίξει την ομάδα της Hyundai Motorsport στις προδιαγραφές των λιπαντικών, συμβάλλοντας και στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών το 2019 και 2020. Οι μηχανικοί της Shell έχουν καταφέρει να σχεδιάσουν άριστη απόδοση των λιπαντικών Shell Helix Ultra σε όλες τις δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες ενός αγώνα WRC, παρέχοντας επιπλέον ισχύ 1,5 ίππων, που ισοδυναμεί με πλεονέκτημα 6 δευτερολέπτων σε κάθε αγώνα, όπου και οι ελάχιστες λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη διαφορά.


Η συνεργασία Shell και Hyundai διαθέτει φέτος και αμιγώς ελληνικό χρώμα, αφού η Coral Α.Ε. – Shell Licensee, σταθερά στο προσκήνιο των κορυφαίων γεγονότων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, είναι χορηγός της συμμετοχής των Μάνου και Κώστα Στεφανή στο Ράλι Ακρόπολις, έχοντας επίσης τη στήριξη της Hyundai Ελλάς.

Κατά την τρίτη του συμμετοχή στον κορυφαίο ελληνικό αγώνα, ο Μάνος Στεφανής θα ενταχθεί και στην κατάταξη του πολύ ανταγωνιστικού WRC 2, έχοντας στο δεξί κάθισμα έναν θρυλικό Έλληνα συνοδηγό, τον Κώστα Στεφανή, ο οποίος ετοιμάζεται για την 29η εκκίνησή του σε Ακρόπολις. Την ευθύνη προετοιμασίας και τη συντήρηση του Hyundai i20 N Rally2 που θα χρησιμοποιήσει το έμπειρο ελληνικό πλήρωμα στις απαιτητικές ειδικές διαδρομές του εθνικού μας αγώνα, έχει αναλάβει η ιταλική G.B. Motors.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο Ράλι Ακρόπολις μετά από 15 χρόνια και μάλιστα υπό ιδανικές συνθήκες», δήλωσε ο Μάνος Στεφανής. «Τα σύγχρονα αυτοκίνητα προδιαγραφών Rally2, όπως είναι το Hyundai i20 N Rally 2 που θα μοιραστούμε με τον Κώστα στον αγώνα, είναι απολαυστικά στην οδήγηση. Αυτή η συμμετοχή δε θα μπορούσε να καταστεί εφικτή χωρίς τη χορηγική στήριξη των Coral Α.Ε.-Shell Licensee και Hyundai Ελλάς, τις οποίες ευχαριστώ πολύ. Τέλος, υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να ικανοποιήσουμε τους θεατές που αναμένεται να κατακλύσουν για ακόμη μια φορά, τα ελληνικά βουνά».

«Και μόνο στη σκέψη της ονομασίας «Ράλι Ακρόπολις», μου έρχονται στο μυαλό πολλές όμορφες αναμνήσεις», πρόσθεσε ο Κώστας Στεφανής. «Χάρη στην ξεχωριστή του προσωπικότητα, το Ράλι Ακρόπολις έγινε ένας από τους θρυλικούς αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι και παρά τις αλλαγές στο σπορ, έχει διατηρήσει αναλλοίωτο το χαρακτήρα του μέχρι σήμερα. Όπως ανέφερε και ο Μάνος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τις Coral Α.Ε.-Shell Licensee και Hyundai Ελλάς, με τη βοήθεια των οποίων επιστρέφουμε σε έναν εκ των κορυφαίων ράλι στο παγκόσμιο στερέωμα. Ραντεβού λοιπόν στα βουνά και να είστε βέβαιοι ότι όπως πάντα, θα προσφέρουμε το 110% των δυνατοτήτων μας, για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση».

Αναγνωρίζοντας ότι και οι πελάτες αξίζουν την ίδια ποιότητα προϊόντων όπως η Hyundai Motorsport team, η εταιρία CORAL – Shell Licensee, βάζει τα λιπαντικά Shell Helix Ultra κατευθείαν στο αυτοκίνητο των πελατών της και προσφέρει έκπτωση -30% σε επιλεγμένους κωδικούς λιπαντικών Shell Helix για την εβδομάδα του Ράλι Ακρόπολις από τις 5 έως και τις 11 Σεπτεμβρίου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]