Custom BMW R 18 “The Wal”, από τον Shinya Kimura

Μετά τους Roland Sands και Dirk Oehlerking, ο Ιάπωνας Shinya Kimura είναι ο τρίτος customizer που παρουσιάζει τη δική του δημιουργία με βάση την BMW R 18.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW R 18 The Wal Shinya Kimura 2021

Έχοντας τις ευλογίες των Βαυαρών, η BMW R 18 “The Wal”, ήτοι “φάλαινα” στα ελληνικά, είναι η τρίτη custom μοτοσικλέτα της σειράς SoulFuel από την BMW Motorrad που συνεργάζεται με γνωστούς customizers για τη δημιουργία πραγματικά μοναδικών μοντέλων.

Μέχρι πρόσφατα, ο Shinya Kimura δούλευε κυρίως πάνω σε παλαιότερα μοντέλα μοτοσικλετών, αλλά πλέον ο Ιάπωνας customizer ασχολείται όλο και περισσότερο με projects που εμπεριέχουν σύγχρονα δίτροχα.

Διαβάστε επίσης: Στεφανής και Πρέλεβιτς στην τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από την BMW iX


Το “The Wal” είναι ένα από αυτά. “Χρησιμοποίησα ως βάση την R 18, με τον τελευταίο και καλύτερο κινητήρα που έχω δουλέψει ποτέ. Όλα ξεκίνησαν από μία επίσκεψή μου στην ομάδα εξέλιξης της BMW Motorrad R 18 στη Γερμανία. Εκεί κατάλαβα το απεριόριστο πάθος και την καινοτόμα δύναμη που χαρακτηρίζει την BMW Motorrad. Τελικά, το Φεβρουάριο του 2021 στην Καλιφόρνια, οδήγησα την R 18 για μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα για να μάθω το χαρακτήρα της μοτοσικλέτας. Μετά από μία σειρά συνομιλιών, αποφάσισα να δημιουργήσω μία R 18 μέσα από την προσωπική μου ματιά, όπου εφάρμοσα όλες τις γνώσεις μου ως customizer”, δήλωσε ο Shinya Kimura, αναλογιζόμενος την αρχική φάση του project “The Wal”.

Στη συνέχεια, ο Kimura ξεκίνησε να εργάζεται στα μέσα Φεβρουαρίου και η “The Wal” είχε κιόλας ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου. “Αλλά εξακολουθούσαν να υπάρχουν κάποια μηχανικά προβλήματα για την επίλυση των οποίων χρειάστηκα δύο ακόμα εβδομάδες”, συνέχισε ο Kimura.

Διαβάστε επίσης: 59 χρόνια από την πρώτη αμιγώς ηλεκτρική BMW. Δεν θα πιστεύεις ποιο μοντέλο ήταν

Η τεχνοτροπία του Ιάπωνα μπορεί εύστοχα να αποδοθεί με τον όρο “hands-on”, καθώς δεν υπάρχουν σκίτσα, σχέδια, σχεδιαγράμματα ή μακέτες κατά τη διαδικασία της δημιουργίας. Το στοιχείο “Sports Endurancer” δίνει έντονα το παρών στην R 18 “The Wal” του Kimura, με χαρακτηριστικά όπως το μεγαλύτερο και τελείως διαφορετικό ρεζερβουάρ καυσίμου συγκριτικά με της εργοστασιακής μοτοσικλέτας, η επιμήκης και με αρμονικές καμπύλες σέλα και το μισό φέρινγκ. Ο Kimura μετακίνησε επίσης προς τα πίσω τα μαρσπιέ κατά πέντε εκατοστά, ενώ χαμήλωσε το τιμόνι και έφερε τη σέλα στα μέτρα του. Τις εντυπώσεις κλέβουν το μπικίνι φέρινγκ με τους ασύμμετρα διατεταγμένος προβολείς αλλά και το “τραχύ” μπρονζέ φινίρισμα όλων σχεδόν των επιφανειών της “The Wal”. Οι εξατμίσεις έμειναν ως είχαν με τον Ιάπωνα να αλλάζει μόνο το χρώμα τους σε μαύρο ματ.

“Έφτιαξα την R 18 αποκλειστικά για μένα. Όταν οδήγησα την R 18 παραγωγής, σκέφθηκα ότι μπορεί να ταίριαζε στον σωματότυπο και στις οδηγικές προτιμήσεις μου καλύτερα εάν προσέθετα ένα φέρινγκ στο εμπρός τμήμα. Αποφάσισα να διατηρήσω το πλαίσιο, τους τροχούς και τα ελαστικά καθώς και στοιχεία της ανάρτησης και τα φρένα επειδή θεώρησα ότι δεν χρειάζονταν αλλαγή αφού είχα οδηγήσει τη μοτοσικλέτα. Επίσης ήθελα να διανύω με την R 18 μεγάλες αποστάσεις απολαμβάνοντας την αίσθηση του θρυλικού boxer κινητήρα. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να διατηρήσω τις δύο προσωπικότητες της R 18 που βίωσα οδηγώντας την.”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Kimura.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.