Με νέο αγωνιστικό διευθυντή η Hyundai Motorsport

Tην ένταξη στο δυναμικό της Hyundai Motorsport του Γάλλου Cyril Abiteboul, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του γενικού διευθυντή της ομάδας ανακοίνωσαν οι Κορεάτες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
cyril abiteboul Νέος αγωνιστικός διευθυντής για την Hyundai Motorsport 2023

Ο Cyril Abiteboul ως Διευθυντής της ομάδας (Team Principal), θα αναλάβει τις δραστηριότητες της Hyundai τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) όσο και στο Customer Racing.

Διαβάστε επίσης: Χρονιά βραβείων το 2022 για τη Hyundai

Η Hyundai Motorsport εξασφάλισε τον υψηλότερο αριθμό νικών της σε μία σεζόν WRC υπό τη θητεία του αναπληρωτή διευθυντή της ομάδας, Julien Moncet, ο οποίος θα αναλάβει ένα νέο ρόλο, που σχετίζεται με τις νέες τεχνολογίες της Hyundai Motorsport.

Η άφιξη του Abiteboul στη Hyundai Motorsport θα επιτρέψει στην ομάδα να εξερευνήσει νέους τομείς στη 10η σεζόν της στο WRC, στην οποία θα αγωνιστεί εντατικά για την κατάκτηση των τίτλων του πρωταθλήματος. Ο Abiteboul φέρνει στην εταιρεία εμπειρία 15 ετών στο μηχανοκίνητο αθλητισμό κατέχοντας διοικητικούς ρόλους στη Renault και την Caterham.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το Hyundai i20 με τους 100 ίππους και χειροκίνητο κιβώτιο

Για το νέο του ρόλο στην Hyundai Motorsport o Abiteboul δήλωσε: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που εντάσσομαι στο δυναμικό της Hyundai Motorsport. Στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, όπως και στις υπόλοιπες δραστηριότητές της, η Hyundai χτίζει πολύ προσεκτικά την ηγετική της θέση. Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική να είμαι μέρος αυτής της ομάδας, έχοντας στην ευθύνη μου το WRC και το Customer Racing, όπου η ομάδα έχει ήδη αποδείξει ότι είναι αγωνιστικά πολύ ισχυρή. Ανυπομονώ να δουλέψω και αν ανακαλύψω περισσότερα για αυτό το θεαματικό άθλημα. Η Hyundai μου παρέχει πλήρη στήριξη για την ομαλή μου μετάβαση και ανυπομονώ να ξεκινήσω.”

Την ικανοποίηση του εξέφρασε παράλληλα και ο πρόεδρος της Hyundai Motorpsport Sean Kim, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είπε: “Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Cyril Abiteboul στην οικογένεια της Hyundai. Η εμπειρία του Cyril στη Formula 1 θα μας βοηθήσει να εξερευνήσουμε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και βελτιώσεων, καθώς προσπαθούμε να κάνουμε έναν πιο εντατικό αγώνα για τους τίτλους του WRC και να υποστηρίξουμε τις ομάδες μας Customer Racing.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Julien Moncet, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του αναπληρωτή διευθυντή την περασμένη σεζόν με αποφασιστικότητα. Υπό τις οδηγίες του εξασφαλίσαμε πέντε νίκες. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το τεχνικό προσωπικό της Hyundai Motorsport, μαζί με τον Cyril, θα επιδείξουν ισχυρότερη παρουσία στο μέλλον, συνεργαζόμενοι στενά με το Παγκόσμιο Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης της Hyundai Motor Company.”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.