Η Dacia δείχνει τον δρόμο: Μήπως αυτή θα ήταν η σωστή λύση και όχι οι οθόνες;

Με ένα καινοτόμο σύστημα, η Dacia μετατρέπει το smartphone σε νόμιμο infotainment αποδεικνύοντας ότι συχνά οι έξυπνες λύσεις είναι και οι πιο πρακτικές...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Βρισκόμαστε στην εποχή που ένα από τα πιο πολυσυζητημένα συστήματα των νέων αυτοκινήτων είναι το σύστημα ενημέρωσης – ψυχαγωγίας, αλλά και οι διαστάσεις της ψηφιακής οθόνης αφής στην κεντρική κονσόλα. Μάλιστα πολλές έρευνες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την επικινδυνότητά τους. Η Dacia ακολουθεί έναν άλλο δρόμο, ο οποίος μπορεί τεχνολογικά να μην μοιάζει προηγμένος, σίγουρα όμως δίνει έμφαση στην ασφάλεια και προτιμά να μετατρέψει «έξυπνα» το κινητό τηλέφωνο του ιδιοκτήτη σε ένα πρακτικό σύστημα πολυμέσων.

Διαβάστε επίσης: To Nissan που είχε οθόνη αφής, αναγνώριση φωνής και αισθητήρες το 1983 (+video)

Πιο συγκεκριμένα στην περίπτωση του ολοκαίνουριου Dacia Sandero, από τη βασική έκδοση εξοπλισμού απουσιάζει το σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8 ιντσών που συναντάμε στις πλουσιότερες εκδόσεις. Αντ’ αυτού όμως, υπάρχει το καινοτόμο Dacia Media Control, ένα απλό και «έξυπνο» σύστημα που δεν στερείται καμίας παροχής συγκριτικά με ένα τυπικό σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Αποτελείται από μία ψηφιακή οθόνη στον πίνακα οργάνων, από τα χειριστήρια στο τιμόνι, από δύο ηχεία και από μία πολύ πρακτική θήκη στο ταμπλό. Μέσω Bluetooth, ο οδηγός είναι σε θέση να συνδέσει το κινητό του με το αυτοκίνητο κατεβάζοντας εντελώς δωρεάν την εφαρμογή «Dacia Media Control» και να το τοποθετήσει στην ειδική θήκη. Αυτό ήταν! Πλέον το κινητό έχει μετατραπεί σε ένα νόμιμο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που παρέχει αμέτρητες υπηρεσίες και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα, ακριβότερα συστήματα infotainment.

Με το Dacia Media Control, η θυγατρική εταιρεία του ομίλου Renault απέδειξε ότι μερικές φορές οι έξυπνες πρακτικές προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες χωρίς να αυξάνεται το κόστος του οχήματος. Δείτε πως λειτουργεί στο video που ακολουθεί!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.