Οθόνες αφής στο αυτοκίνητο: Αποσπούν τον οδηγό;

Μήπως μαζί με τα κινητά τηλέφωνα, αποσπούν την προσοχή του οδηγού και οι οθόνες αφής; Το Υπουργείο Μεταφορών του Ην. Βασιλείου εξετάζει σοβαρά το θέμα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ιδιαίτερη ανησυχία έχει προκληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο σχετικά με την επιρροή που έχουν οι οθόνες αφής στην ασφάλεια των επιβατών. Μάλιστα, το Υπουργείο Μεταφορών (DfT) εξετάζει ήδη σε ποιο βαθμό αποσπούν την προσοχή.

LADA: Το πρώτο μοντέλο στην ιστορία της με οθόνη αφής και σύνδεση στο internet

Βασική αιτία που δημιούργησε αυτή τη σκέψη είναι το γεγονός ότι το ποσοστό των ανθρώπων που τραυματίστηκαν σοβαρά ή σκοτώθηκαν σε τροχαίο ατύχημα παρέμεινε σχεδόν σταθερό την τελευταία δεκαετία. Πιο συγκεκριμένα, το 2018 καταγράφηκαν 25.511 άνθρωποι που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν σοβαρά στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ το 2010 υπήρξαν 24.510.


Μοναδική αιτία που μπορεί να δικαιολογήσει αυτή την πορεία, δεδομένου ότι η ενεργητική και παθητική ασφάλεια των αυτοκινήτων έχει εκτοξευθεί, είναι η επίδραση της τεχνολογίας. Πολλοί οδηγοί παραδέχονται ότι χρησιμοποιούν το κινητό τηλέφωνο, αλλά ιδιαίτερη ανησυχία υπάρχει και για τις οθόνες αφής που πλέον βρίσκονται σε κάθε αυτοκίνητο.

Honda: Καλές οι οθόνες αφής στο ταμπλό, αλλά…

Μάλιστα, υπάρχει πρόταση να τοποθετηθούν κάμερες στους αυτοκινητόδρομους που θα καταγράφουν τους οδηγούς που χρησιμοποιούν το κινητό τηλέφωνο. Τέλος, ενδιαφέρον έχει και η έρευνα που έγινε επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο σχετικά με την ανάδειξη του συστήματος πολυμέσων που αποσπά λιγότερο τον οδηγό.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.