Δεύτερη ζωή για τα παλιά δίχτυα, ως ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Για πρώτη φορά στην αυτοκινητοβιομηχανία, τα μοντέλα της BMW θα χρησιμοποιούν πλαστικά στο εσωτερικό τους που θα κατασκευάζονται από δίχτυα ψαρέματος και σκοινιά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW δίχτυα ανακύκλωση 2022

Προς ένα βιώσιμο και πιο φιλικό περιβαλλοντικά μέλλον η BMW ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει πλαστικό από ανακυκλωμένα δίχτυα ψαρέματος και σκοινιά στα μοντέλα της Neue Klasse που πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους από το 2025 και έπειτα.

Διαβάστε επίσης – BMW 750iL: Η επιτομή της πολυτέλειας πίσω στα ’90s (+video)

Ειδικότερα τα ανακυκλωμένα ανακυκλωμένα δίχτυα ψαρέματος και σκοινιά θα χρησιμοποιηθούν σε ποσοστό 30% για την κατασκευή μερών των επενδύσεων στην καμπίνα των νέων μοντέλων των Βαυαρών, κάτι που σύμφωνα με την BMW θα διασφαλίσει ότι τα εν λόγω δίχτυα και σκοινιά που βρίσκονται στα λιμάνια όλου του κόσμου δεν θα καταλήξουν στη θάλασσα ως απορρίμματα.


Τα εξαρτήματα που προκύπτουν από αυτή τη διαδικασία έχουν περίπου 25% χαμηλότερο ανθρακικό αποτύπωμα από τα αντίστοιχα που κατασκευάζονται από συμβατικά παραγόμενα πλαστικά. Αυτό το είδος ανακύκλωσης καθιστά εφικτή τη μείωση της χρήσης πρωτογενών πλαστικών με βάση το πετρέλαιο και ταυτόχρονα την καταπολέμηση της ρύπανσης των ωκεανών.

Για την επίτευξη αυτού του σκοπού ο όμιλος της BMW εργάζεται με διαφορετικές προσεγγίσεις για τη χρήση πλαστικών αποβλήτων από τη ναυτιλιακή βιομηχανία ως πρώτη ύλη για εξαρτήματα οχημάτων, με στόχο την εξοικονόμηση πολύτιμων πόρων και τη μείωση των εκπομπών CO2.

Διαβάστε επίσης – BMW M Hybrid V8: Συνέχεια δοκιμών για το νέο αγωνιστικό των Βαυαρών

Τα ανακυκλωμένα απόβλητα νάιλον αποτελούν ήδη τη βάση για ένα συνθετικό νήμα από το οποίο κατασκευάζονται τα πατάκια στην BMW iX και τη νέα BMW X1. Το υλικό αυτό, γνωστό ως Econyl, είναι κατασκευασμένο από πεταμένα δίχτυα ψαρέματος, φθαρμένα καλύμματα δαπέδου και υπολείμματα από την παραγωγή πλαστικών.

Μετά τον διαχωρισμό τους, τα δίχτυα και τα σχοινιά ψαρέματος υποβάλλονται σε μια καινοτόμο διαδικασία που παράγει πλαστικούς κόκκους. Με αυτή τη νέα διαδικασία το ανακυκλωμένο πλαστικό είναι πλέον κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά και για τη διαδικασία κατασκευής μέσω χύτευσης με έγχυση. Μέχρι τώρα στην αυτοκινητοβιομηχανία χρησιμοποιούνται μόνο με τη μορφή ινών για εξαρτήματα νέων οχημάτων. Η πρώτη ύλη για τα εξαρτήματα που κατασκευάζονται με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αποτελείται από περίπου 30% θαλάσσια πλαστικά απορρίμματα.

Τα στοιχεία που κατασκευάζονται με τη διαδικασία χύτευσης με έγχυση είναι εξαρτήματα επένδυσης που θα χρησιμοποιηθούν τόσο σε μη ορατές όσο και σε ορατές περιοχές του εξωτερικού και του εσωτερικού των μοντέλων της Neue Klasse από το 2025. Συνολικά, το BMW Group έχει θέσει ως στόχο να αυξήσει το ποσοστό δευτερογενών υλικών στα θερμοπλαστικά που χρησιμοποιούνται στα νέα οχήματα από περίπου 20% που είναι σήμερα σε 40% κατά μέσο όρο μέχρι και το τέλος της τρέχουσας 10ετίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.