Δεν θα πιστεύεις ποιο μοντέλο κρύβεται κάτω από αυτή τη Mercedes G-Class (+video)

Τα φαινόμενα απατούν. Μπορεί στην εικόνα να βλέπεις μία Mercedes G-Class, όμως κάτω από το αμάξωμά της η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Mercedes G-Class είναι ένα εμβληματικό μοντέλο, το οποίο πριν λίγο καιρό απέκτησε νέα έκδοση. Φυσικά πολλοί θα ήθελαν να την οδηγούν, όμως λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να την αγοράσουν. Και αυτό γιατί η Mercedes G-Class κοστίζει στην χώρα μας από 158.220 ευρώ.

Από την άλλη, το Suzuki Jimny κοστίζει περίπου 140.000 ευρώ λιγότερα και έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να αποκτηθεί. Είναι και αυτό ένα εμβληματικό μοντέλο, έστω και πιο μικρής κατηγορίας, ενώ είναι εξαιρετικά ικανό εκτός δρόμου.

Φαίνεται όμως πως κάποιοι ιδιοκτήτες του θα ήθελαν να μοιάζει στη Mercedes G-Class και έτσι η Fast Car Service στο Dubai, η οποία ειδικεύεται στα aftermarket προϊόντα αυτοκινήτων, παρουσίασε ένα Suzuki Jimny, πιστό αντίγραφο της G-Class όπως μπορείτε να δείτε εξάλλου και στις εικόνες πιο κάτω.

Ουσιαστικά μιλάμε για μία… ρέπλικα της Mercedes G-Class, η οποία βασίζεται στο Suzuki Jimny, η οποία μάλιστα διαθέτει ακόμη και γνήσια φλας από τη Mercedes G-Class. Βέβαια, οφείλουμε να τονίσουμε πως οι αλλαγές έχουν να κάνουν με το αμάξωμα του αυτοκινήτου, καθώς στο εσωτερικό το Suzuki Jimny δεν θυμίζει σε τίποτα… Mercedes G-Class.

Δείτε στο video που ακολουθεί πιο κάτω το ιαπωνικό αντίγραφο της Mercedes G-Class!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]