Δες τη “μαγική” Mercedes GLS να “χοροπηδάει” και να ξεκολλάει (+video)

Η Mercedes GLS είναι η S-Class των SUV, όπερ σημαίνει πως είναι προικισμένη με ότι καλύτερο υπάρχει τεχνολογικά σε όλους τους τομείς. Και αυτό αφορά και τις εκτός δρόμου ικανότητές της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η νέα Mercedes GLS (εδώ μπορείς να διαβάσεις τα πάντα για τη νέα Mercedes GLS) είναι ελάχιστα μεγαλύτερη από την προκάτοχό της, με το μήκος να έχει αυξηθεί κατά 77 χιλιοστά και το πλάτος, κατά 22 χιλιοστά.

Σημαντικό ρόλο στην αύξηση των διαστάσεων παίζει εκείνη στο μεταξόνιο, το οποίο έχει μεγαλώσει κατά 60 χιλιοστά, φτάνοντας στα 3,135 μέτρα. Αυτό βοηθά και στην ευρυχωρία του εσωτερικού, ειδικά από τη στιγμή που διαθέτει έως 7 θέσεις, με την προσθήκη τρίτης σειράς καθισμάτων .

Σε επίπεδο τεχνολογικών συστημάτων, η νέα Mercedes GLS διαθέτει το τεχνολογικό state-of-the-art. Για παράδειγμα το σύστημα Distronic, αναλαμβάνει να μειώσει μόνο του την ταχύτητα στα 100 χλμ./ώρα σε εθνική οδό, εφόσον το σύστημα ανιχνεύσει αυξημένη κίνηση και ο οδηγός δεν αντιδράσει αναλόγως.


Ακόμη, διαθέτει εξελιγμένη αερανάρτηση AIRMATIC, με σύστημα προσαρμογής των αμορτισέρ (Adaptive Damping System Plus). Ένα προηγμένο σύστημα που, χρησιμοποιώντας πολύπλοκους αισθητήρες και αλγορίθμους, προσαρμόζει τα χαρακτηριστικά της ανάρτησης ανάλογα με το οδόστρωμα και την οδηγική κατάσταση, ανά πάσα στιγμή σε πραγματικό χρόνο.

Στο video που ακολουθεί πιο κάτω μπορείς να δεις μεταξύ άλλων, τη μαγική αερανάρτηση της Mercedes GLS η οποία τη βγάζει από μία πολύ δύσκολη θέση, στο 3ο λεπτό του video.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]