Διαρροή: Αυτή είναι η πρώτη ηλεκτρική Alfa Romeo ευρείας παραγωγής

Πρώτες εικόνες από το πολυαναμενόμενο B-SUV των Ιταλών, το οποίο θα βασίζεται στο Jeep Avenger. Οι πρώτες πληροφορίες και πότε θα το δούμε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alfa Romeo

Η προσπάθεια διεύρυνσης της γκάμας της Alfa Romeo ξεκινά και ήδη έχουμε την πρώτη, ψηφιακή εικόνα του μοντέλου που περιμένουμε. Ο λόγος για το ηλεκτρικό B-SUV, το οποίο θα μοιράζεται κοινά στοιχεία με το Jeep Avenger και θα προσφέρεται και με θερμικό κινητήρα.

Για την ώρα, δεν έχει γνωστοποιηθεί το όνομά του. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι θα παρουσιαστεί μέσα στο επόμενο έτος και θα φέρει ηλεκτρικά μέρη του Jeep Avenger. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, η ηλεκτρική έκδοση θα τροφοδοτείται από ηλεκτροκινητήρα 156 ίππων και 260 Nm ροπής, ενώ η μπαταρία χωρητικότητας 54 kWh θα εξασφαλίζει μία αυτονομία της τάξης των περίπου 400 χλμ.

Όπως μπορούμε να δούμε από την σχετική εικόνα, το νέο B-SUV των Ιταλών θα φέρει τα γνωστά στοιχεία της εταιρείας. Για παράδειγμα, το έντονα “μυώδες” αμάξωμα εξοπλίζεται με την κλασσική τριγωνική μάσκα, ενώ οι ζάντες, αν και δίνουν έμφαση στην κορυφαία αεροδυναμική συμπεριφορά, εξακολουθούν να έχουν το χαρακτηριστικό, κυκλικό μοτίβο.

Μία δεύτερη εικόνα δείχνει την οθόνη σε ρόλο πίνακα οργάνων. Εκεί είναι εμφανή τα τρία προγράμματα οδήγησης D,N,A. Το τρίτο και μικρότερο crossover της Alfa Romeo, μετά το δίδυμο Stelvio και Tonale, αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο 2024.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.