Διαρροή: Αυτή είναι η “σκληροπυρηνική” BMW M3 CS

Απομένουν λίγες ημέρες για την επίσημη παρουσίασή της, αλλά κάποιες επίσημες εικόνες διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Αυτή είναι η κορυφαία BMW M3 CS...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M3 CS

Η ώρα της αποκάλυψης για την κορυφαία, τετράπορτη BMW M3 πλησιάζει. Ουδέν κρυπτόν υπό το διαδίκτυο, όμως, με αποτέλεσμα ήδη να έχουν διαρρεύσει κάποιες εικόνες της BMW M3 CS και, όπως θα δείτε, είναι άκρως εντυπωσιακές. Πάμε να πάρουμε μία γεύση από το πολυαναμενόμενο μοντέλο.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλά στοιχεία που θυμίζουν την φιλοσοφία της κορυφαίας BMW M4 CSL. Για παράδειγμα, το εμπρός τμήμα συναντάμε carbon αεροδυναμικά βοηθήματα χαμηλά, ενώ η αμφιλεγόμενη μάσκα “στολίζεται” από ένα κόκκινο πλαίσιο. Η οροφή είναι επίσης carbon, ενώ στο καπό υπάρχουν μαύρες λεπτομέρειες με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία διχρωμία.

Συνεχίζοντας προς τα πίσω, την παράσταση “κλέβει” ο επιθετικός διαχύτης, ο οποίος φιλοξενεί τις δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης. Ένα διακριτικό lip επάνω στην πόρτα αποσκευών έρχεται να ολοκληρώσει τον “sportive” χαρακτήρα του μοντέλου. Από την άλλη, στο εσωτερικό το κλίμα είναι άκρως πολεμικό, με τις κόκκινες λεπτομέρειες και τα bucket καθίσματα να “φωνάζουν” ότι πρόκειται για μία ειδική έκδοση.


Για τον κινητήρα, μπορεί να μην υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, αλλά στο παρελθόν έχει αναφερθεί πως ο γνώριμος εξακύλινδρος twin-turbo κινητήρας των 3,0 λτ. θα αποδίδει 551 ίππους και 650 ίππους. Ας αναμένουμε, όμως, για περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι τις 27 Ιανουαρίου, όπου η νέα BMW M3 CS θα παρουσιαστεί στον αγώνα 24 ωρών της Daytona.

Πηγή: bimmerpost

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.