ΔΙΑΣ: Το “Εθνικό Όχημα” που προορίζεται για τον Ελληνικό Στρατό

Έχει χαρακτηριστεί ως το "Εθνικό Όχημα"! Γνωρίστε το VAMTAC, ένα ελληνο-ισπανικό θωρηκτό που έρχεται με βλέψεις να αντικαταστήσει το "στάγιερ".

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
VAMTAC

Στην επίσημη παρουσίαση ενός νέου οχήματος προχώρησε η εταιρεία ALPHA SYSTEMS του ομίλου ΚΟΥΙΜΤΖΗΣ στα πλαίσια της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για το νέο “Εθνικό Όχημα”, όπως ονομάζεται, και διακρίνεται για τις κορυφαίες του ικανότητες σε κάθε έδαφος.

Διαβάστε επίσης: “Μετράνε αντίστροφα” οι θρυλικές Mercedes του Ελληνικού Στρατού

Το ειδικό στρατιωτικό όχημα υψηλής κινητικότητας ονομάζεται VAMTAC, αλλά στην χώρα μας θα λέγεται “ΔΙΑΣ”. Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την ισπανική εταιρεία URO Vehículos Especiales S.A και την Ελληνική Eunice Energy Group, ενώ ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του είναι ότι μπορεί να παραχθεί με διαφορετικό βαθμό θωράκισης σε αρκετές παραλλαγές ανάλογα με τις ανάγκες του στρατεύματος.


Mπορεί να παρέχει υπηρεσίες με διάφορους τρόπους. Σύμφωνα με την εταιρεία, είναι εφικτό να χρησιμοποιηθεί ως στρατιωτικό ασθενοφόρο, ως πυροσβεστικό όχημα άμεσης επέμβασης, ως όχημα μεταφοράς προσωπικού, ενώ είναι ιδανικό ακόμη και ως όχημα καταστολής ταραχών.

Περνώντας στα τεχνικά στοιχεία, το “Εθνικό Όχημα” έχει ωφέλιμο φορτίο που φτάνει τους 1,5 τόνους. H ισχύς του κινητήρας αγγίζει τους 272 ίππους, επιτρέποντας στο VAMTAC να κινείται με μέγιστη ταχύτητα ύψους 135 χλμ./ώρα. Η αυτονομία του κυμαίνεται στα 500-600 χλμ. και σημαντικό στοιχείο είναι ότι διακρίνεται για την κορυφαία δυνατότητα αναρρίχησης.

Σήμερα, βρίσκονται σε επιχειρησιακή χρήση διεθνώς περισσότερα από 15.000 οχήματα VAMTAC, σε 30 χώρες του κόσμου και σε δεκάδες διαφορετικές διαμορφώσεις. Το όχημα έχει ήδη παρουσιαστεί στους Επιτελείς των Ενόπλων Δυνάμεων και στο ΥΠΕΘΑ, ενώ
εντός του Οκτωβρίου αναμένεται η δοκιμή πεδίου, παρουσία εκπροσώπων του ΓΕΣ, της ΠΑ, του ΠΝ, της ΕΛΑΣ, της Πυροσβεστικής, καθώς και της Πολιτικής Προστασίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.