ΟΠΛΙΤΗΣ: Επίδειξη ισχύος από το ελληνικό “θωρηκτό” (+video)

Επίδειξη ικανοτήτων ενώπιον του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Ο τετρακίνητος "ΟΠΛΙΤΗΣ" των 1.100 Nm ροπής δε γνωρίζει τι σημαίνει... εμπόδιο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ΟΠΛΙΤΗΣ

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που σας είχαμε παρουσιάσει τον “ΔΙΑ”, το “Εθνικό Όχημα” που προορίζεται για τον Ελληνικό Στρατό. Αυτή τη φορά, πραγματοποιήθηκε η επίδειξη ενός δεύτερου οχήματος με επίσης ελληνικό DNA. Πρόκειται για το ελληνικής σχεδίασης τεθωρακισμένο 4×4 της εταιρείας EODH με το όνομα HOPLITE (ΟΠΛΙΤΗΣ).

Διαβάστε επίσης: Το στρατιωτικό όχημα που ενέπνευσε την Audi να δημιουργήσει το “quattro”

Η επίδειξη των ικανοτήτων του ελληνικού “θωρηκτού” πραγματοποιήθηκε ενώπιον του Διευθυντή της Διεύθυνσης Πεζικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, καθώς και εκπροσώπων από την 1η Στρατιά, το Γ’ ΣΣ/NDC-GR, τη ΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία και την 1η Ταξιαρχία Καταδρομέων – Αλεξιπτωτιστών. Το όχημα κινήθηκε σε κάθε είδους έδαφος, ξεπερνώντας με χαρακτηριστική άνεση εμπόδια και υδάτινα κωλύματα αποδεικνύοντας τις ικανότητές του.


Υπενθυμίζουμε ότι ο “ΟΠΛΙΤΗΣ” με μήκος 6.120 χλστ. και μέγιστη μάζα 12 τόνων τροφοδοτείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 6,7 λτ. Αποδίδει 300 ίππους και η ροπή αγγίζει τα 1.100 Nm από τις μόλις 1.200 σ.α.λ. Εννοείται πως η κίνηση περνά και στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου έξι σχέσεων. Κάπως έτσι, είναι εφικτό να κινείται με μέγιστη ταχύτητα ύψους 120 χλμ./ώρα, ενώ η αυτονομία αγγίζει τα 700 χλμ.

Το video που ακολουθεί προέρχεται από αντίστοιχη επίδειξη που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικούς μήνες. Περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω μοντέλο μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής εταιρείας.

Πηγή: amyna.news

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.