Διεθνές βραβείο σχεδίασης για το νέο Nissan Z

Διάκριση στα Διεθνή Βραβεία Καλού Σχεδιασμού (Good Design Award) της Αυστραλίας κατάφερε να αποσπάσει το νέο Nissan Z με το βραβείο Good Design Award.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan z Good Design Award 2022

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση της ιαπωνικής εταιρείας το νέο Nissan Z απέσπασε το διάσημο βραβείο Good Design Award στην κατηγορία Product Design ως αναγνώριση της εξαιρετικής σχεδίασης και της καινοτομίας του.

Διαβάστε επίσης: Στο σφυρί το Nissan Skyline GT-R που είδαμε στο “Fast & Furious 4” (+video)

Τα Australian Good Design Awards είναι τα παλαιότερα και πιο διάσημα διεθνή βραβεία σχεδιασμού και καινοτομίας της χώρας, με ιστορία που χρονολογείται από το 1958.

Κάθε χρόνο, ο εν λόγω θεσμό αναδεικνύει τα καλύτερα νέα προϊόντα και υπηρεσίες στην Αυστραλιανή και διεθνή αγορά, την αριστεία στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την μηχανική, την μόδα, καθώς και τον ψηφιακό και επικοινωνιακό σχεδιασμό.

Nissan Z Haruo Yuki 2021
Παράλληλα τα Good Design Awards επιβραβεύουν νέους και αναδυόμενους τομείς σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένης της στρατηγικής, των κοινωνικών επιπτώσεων, της έρευνας και των ανερχόμενων ταλέντων στον σχεδιασμό, στην κατηγορία επόμενης γενιάς.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο εργοστάσιο της Nissan εκτός Ιαπωνίας και το κοινό στοιχείο με την χώρα μας!

Τα προϊόντα που αναγνωρίζονται με ένα αυστραλιανό Βραβείο Καλού Σχεδιασμού, έχουν να επιδείξουν αριστεία στον επαγγελματικό σχεδιασμό και υπογραμμίζουν τον αντίκτυπο που έχει μια σχεδιαστική προσέγγιση, στην επιχειρηματική επιτυχία και στα κοινωνικά και περιβαλλοντικά δρώμενα.

Η κριτική επιτροπή των Good Design Awards σχολίασε για το βραβείο που απέσπασε το coupe των Ιαπώνων: “Λίγοι κατασκευαστές αυτοκινήτων μπορούν να διεκδικήσουν την επιτυχία της εξέλιξης ενός σπορ αυτοκινήτου για πάνω από μισό αιώνα. Το νέο Nissan Z αποτίνει φόρο τιμής στο αυθεντικό 240Z των αρχών της δεκαετίας του ’70, αλλά προσφέρει μια μοντέρνα και φρέσκια ερμηνεία, χωρίς να βασίζεται στη νοσταλγία. Η σιλουέτα του, διατηρεί τις κλασικές μακριές αναλογίες του ταμπλό προς τον άξονα και συμπληρώνεται από κομψές και διακριτικές λεπτομέρειες επιφάνειας. Μια έξυπνη και επαγγελματική εξέλιξη ενός συμβόλου.”

Τα Βραβεία Good Design 2022 προσέλκυσαν έργα σχεδιασμού υψηλής ποιότητας από την Αυστραλία και από όλο τον κόσμο. Αυτά τα καινοτόμα έργα αξιολογήθηκαν από περισσότερους από 70 Αυστραλούς και διεθνείς κριτές, συμπεριλαμβανομένων σχεδιαστών, μηχανικών, αρχιτεκτόνων και κορυφαίων διανοούμενων. Κάθε υποψηφιότητα αξιολογήθηκε σύμφωνα με ένα αυστηρό σύνολο κριτηρίων αξιολόγησης σχεδιασμού που περιλαμβάνει τον Καλό Σχεδιασμό, την Καινοτομία Σχεδιασμού και τις Επιπτώσεις Σχεδιασμού.

Κατασκευασμένο από μια παθιασμένη ομάδα σχεδιαστών και μηχανικών, το ολοκαίνουργιο Z αντιπροσωπεύει ένα σπορ αυτοκίνητο για τη σύγχρονη εποχή, με απαράμιλλη κληρονομιά 50 και πλέον ετών και με θαυμαστές σε όλο των κόσμο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.