Δημοφιλές SUV με 8 χρόνια εγγύηση – Διαθέσιμο με προκαταβολή κάτω των 5.000 ευρώ

Μέσω νέου προγράμματος, το δημοφιλές μοντέλο της B-SUV κατηγορίας μπορεί να αποκτηθεί με μοναδικά προνόμια! Δείτε αναλυτικότερα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Puma

To Ford Puma έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των B-SUV μοντέλων και πλέον μπορείτε να αποκτήσετε το συγκεκριμένο μοντέλο με πολύ ευνοϊκούς όρους. Πάμε να γνωρίσουμε πιο αναλυτικά τα προνόμια που προσφέρει το πρόγραμμα Ford Value!

Όπως μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα πατώντας εδώ, το ήπια υβριδικό Ford Puma προσφέρεται με 2,99% επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975) και προκαταβολή από 4.799 ευρώ. Επιπλέον, αυτή τη στιγμή είναι σε ισχύ και όφελος ύψους 1.000 ευρώ.


Κορυφαία 8ετή εγγύηση 
Μέσω του προγράμματος Ford Value, η απόκτηση του νέου Ford Puma συνοδεύεται από 8ετή εγγύηση. Σε αυτό το διάστημα, οι ιδιοκτήτες απολαμβάνουν πλήρη κάλυψη, με όλες τις εργασίες αντικατάστασης/επισκευών που πραγματοποιούνται στο Επίσημο Δίκτυο Ford να εκτελούνται αποκλειστικά από εξειδικευμένους τεχνικούς και μηχανικούς της εταιρείας, χρησιμοποιώντας σε όλες τις περιπτώσεις γνήσια ανταλλακτικά Ford. Η 8ετής εγγύηση είναι πλήρως μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, και μάλιστα χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση, γεγονός που έρχεται να αυξήσει ακόμα περισσότερο την ήδη υψηλή αξία μεταπώλησης του δημοφιλούς crossover μοντέλου.

Ταξινομήσεις

Με 125 ίππους από τη βασική έκδοση
Στην βασική του έκδοση, το Ford Puma συνοδεύεται από έναν 1.000άρη, ήπια υβριδικό ΕcoBoost κινητήρα. Αποδίδει 125 ίππους και η κίνηση περνά στον εμπρός άξονα μέσω χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων με έξι σχέσεις. Αναφορικά με τις επιδόσεις, τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 9,8 δευτερόλεπτα και την τελική να ανέρχεται στα 191 χλμ./ώρα. Πατήστε εδώ για να γνωρίσετε κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το Ford Puma, αλλά και να το διαμορφώσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.