Δημοφιλή μοντέλα της αγοράς τώρα με όφελος έως και 2.141 ευρώ

H εταιρεία προσφέρει τέσσερα μοντέλα της με τους πιο ευνοϊκούς όρους! Δείτε στα αναλυτικά παραδείγματα πως διαμορφώνεται η προκαταβολή και το επιτόκιο..

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Value

Ένα νέο πρόγραμμα καθιστά ακόμα πιο συμφέρουσα την απόκτηση ενός εκ των δημοφιλών μοντέλων της Ford. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τι είναι το “Ford Value” και ποια είναι τα προνόμια για την απόκτηση των Fiesta, Puma, Focus και Kuga.

Δείτε επίσης: Δοκιμάζουμε το μικρομεσαίο οικογενειακό της Ford με τον πολυβραβευμένο κινητήρα

Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το νέο πρόγραμμα Ford Value ξεχωρίζουν η χαμηλή προκαταβολή που ξεκινά από μόλις 4.799 ευρώ, το ανταγωνιστικό επιτόκιο 2,99%, τα 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect, καθώς και το συνολικό όφελος που μπορεί να ανέλθει έως και τα 2.141 ευρώ. Πάμε να δούμε μερικά παραδείγματα για το κάθε ένα από τα τέσσερα μοντέλα που προαναφέραμε.


-Ford Fiesta
Με το πρόγραμμα Ford Value, το Ford Fiesta μπορεί να αποκτηθεί τώρα με τιμή από 21.447 ευρώ, προκαταβολή από 5.362 ευρώ, επιτόκιο 4,15% και 8 χρόνια εγγύηση της Ford
Protect.

Ford Fiesta

-Ford Puma
Tο δημοφιλές B-SUV της αγοράς μπορεί να αποκτηθεί με προκαταβολή από μόλις 4.799 ευρώ και επιτόκιο από 2,99%. Στους προνομιακούς αυτούς όρους, το πρόγραμμα Ford Value έρχεται να προσθέσει επιπλέον 8 χρόνια εγγύηση της Ford Protect, σε συνδυασμό με όφελος 1.000 ευρώ για την αγορά των υβριδικών εκδόσεων mHEV.

-Ford Focus
Στην περίπτωση του Ford Focus, οι αγοραστές θα επωφεληθούν από τον πλούσιο εξοπλισμό με την τιμή εκκίνησης να ορίζεται στα 26.670 ευρώ. Το επιτόκιο διαμορφώνεται από
2,99%, η προκαταβολή 5.614 ευρώ, ενώ στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται 8ετής εγγύηση με την υπογραφή της Ford Protect.

-Ford Kuga
Όσον αφορά το Ford Kuga, το πολυτελές SUV το οποίο προσφέρει κορυφαία οικονομία και
επιδόσεις στις εκδόσεις με τον κινητήρα βενζίνης EcoBoost, αλλά και απόλυτη ελευθερία
κίνησης σε συνδυασμό με αθόρυβη λειτουργία με μηδενικές εκπομπές ρύπων στην PHEV, το
πρόγραμμα Ford Value προβλέπει ακόμα περισσότερα. Με κορυφαία άνεση και συνδεσιμότητα επόμενης γενιάς, το Ford Kuga με τον πολυβραβευμένο βενζινοκινητήρα 1.5L EcoBoost μπορεί να αποκτηθεί τώρα με επιτόκιο 2,99%, προκαταβολή από 6.802 ευρώ, 8 χρόνια εγγύηση της Ford Protect και όφελος 2.141 ευρώ. Η έκδοση PHEV, η οποία προσφέρει μέση κατανάλωση μόλις 1,2 λτ./100 χλμ. προσφέρεται με επιτόκιο 2,99%, προκαταβολή από 9.570 ευρώ, 8 χρόνια εγγύηση της Ford Protect και όφελος 2.141 ευρώ. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τιμές και εξοπλισμό!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.