Διπλάσιες οι πωλήσεις των ηλεκτρικών του BMW Group

Με γοργούς ρυθμούς αυξάνονται οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων του ομίλου της BMW και παρουσιάζονται υπερδιπλάσιες έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW Group πωλήσεις αυτοκινήτων 2022

Ειδικότερα το BMW Group πούλησε συνολικά 128.196 αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα BMW και MINI τους πρώτους εννέα μήνες του 2022 με το νούμερο αυτό να μεταφράζεται σε αύξηση της τάξης του 114,8% συγκριτικά με το αντίστοιχο εννεάμηνο του 2021.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι εταιρείες που ανακοίνωσαν… vegan μοντέλα!

“Η δυναμική ανάπτυξη των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων μας αντικατοπτρίζει πώς η ηλεκτρική γκάμα του BMW Group κερδίζει πελάτες – καθώς συνεχίζουμε τη μετάβασή μας με γοργούς ρυθμούς προς την ηλεκτροκίνηση”, δήλωσε ο Pieter Nota, μέλος του δ.σ. της BMW, Υπεύθυνος Πελατών, Μαρκών και Πωλήσεων.


Αναφορικά με τις συνολικές πωλήσεις του ομίλου των Βαυαρών, μετά το πρώτο εξάμηνο, όπου οι περιορισμοί στην αλυσίδα ανεφοδιασμού καθώς και ο πόλεμος στην Ουκρανία οδήγησαν σε μείωση των παραδόσεων, οι πωλήσεις για το τρίτο τρίμηνο κυμάνθηκαν στο ίδιο επίπεδο με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2021 (-0,9%), με 587.795 οχήματα.

Διαβάστε επίσης: Νέες αναβαθμίσεις για τα μοντέλα της BMW

Το διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου, η εταιρεία παρέδωσε συνολικά 1.747.889 οχήματα BMW, MINI και Rolls-Royce, ενώ το Σεπτέμβριο, οι πωλήσεις του BMW Group σημείωσαν αύξηση 6,6%, έναντι του περσινού Σεπτεμβρίου με 210.543 παραδόσεις.

Μαζί με την BMW iX3, οι i4 και iX, συνεχίζουν να ηγούνται της ανάπτυξης, με ιδιαίτερα ισχυρές νέες παραγγελίες. Σύμφωνα με τους Βαυαρούς, πρόσθετη δυναμική θα προέλθει από τα δύο πιο πρόσφατα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της BMW, την BMW i7 και την BMW iX1.

Το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE σημειώνει επίσης ισχυρή ανάπτυξη και αποτελεί ένα σημαντικό πυλώνα στη γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων του BMW Group. Ως εκ τούτου, η εταιρεία βρίσκεται σε τροχιά διπλασιασμού των πωλήσεων των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της για το 2022.

Η Ευρώπη παραμένει η μεγαλύτερη αγορά για τους Βαυαρούς με τις πωλήσεις στο ενεάμηνο να φτάνουν στα 629.818 οχήματα. Ακολουθεί η Κίνα με 592.873 μονάδες και οι Η.Π.Α. με 249.835 αυτοκίνητα BMW και MINI.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.