Δοκιμάζοντας ένα θωρακισμένο Toyota Land Cruiser (+video)

Επίθεση με σφαίρες από καλάσνικοφ στα τζάμια και 15 κιλά TNT στο αμάξωμα. Ένα θωρακισμένο Toyota Land Cruiser δοκιμάζεται σκληρά!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
θωρακισμένο Toyota

Όταν μιλάμε για ασφάλεια στα αυτοκίνητα, το μυαλό μας πηγαίνει συνήθως σε δοκιμές πρόσκρουσης του οργανισμού Euro NCAP και σε βαθμολογίες με αστέρια. Αυτή τη φορά, όμως, στο video που ακολουθεί θα δούμε την δοκιμή θωράκισης ενός Toyota Land Cruiser από την εταιρεία INKAS Armored Vehicle Manufacturing.

Mercedes-Benz S680 Guard: Αυτή δεν είναι μία απλή λιμουζίνα

Το εν λόγω μοντέλο, όπως αναφέρεται στην περιγραφή του video, έχει λάβει πιστοποίηση θωράκισης VPAM VR7 (βαλλιστική), αλλά και ERV2010 (εκρήξεων). Αρχικά, θα δούμε ότι ακόμα και οι σφαίρες του AK-47 δεν μπορούν να πλήξουν την καμπίνα του αυτοκινήτου, μιας και τα τζάμια προστατεύουν αποτελεσματικά.


Στη συνέχεια, το ιαπωνικό SUV δέχεται επίθεση από εκρηκτικούς μηχανισμούς με 15 κιλά TNT να εκτοξεύονται από δύο μέτρα τραντάζοντας ολόκληρο το αμάξωμα. Όπως θα δείτε, όμως, η προστασία των επιβατών εξασφαλίζεται στο 100%.

Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που έχει θωρακιστεί από την εταιρεία INKAS Armored φέρει και άλλα συστήματα προστασίας πέρα από το ενισχυμένο αμάξωμα. Ενδεικτικά, οι χειρολαβές τινάζουν με ρεύμα όποιον επιδιώξει να εισβάλλει στο όχημα, ενώ δεν απουσιάζει και το σύστημα πυρόσβεσης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.