Οι ακραίες συνθήκες στις οποίες η BMW δοκιμάζει την ηλεκτρική i7

Η διαδικασία εξέλιξης της πολυτελούς ηλεκτρικής BMW i7 εισέρχεται στην τελική φάση καθώς δοκιμάζεται εξαντλητικά σε πίστες δοκιμών σε όλο τον κόσμο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW i7 δοκιμές 2021

Η διαδικασία εξέλιξης της BMW i7 στο δρόμο λίγο πριν ξεκινήσει η παραγωγή της εισέρχεται στην τελική φάση της με το αυτοκίνητο να υποβάλλεται σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα δοκιμών σε ακραίες οδικές και καιρικές συνθήκες.

Διαβάστε επίσης – Euro NCAP: Δείτε πώς τα πήγε η ηλεκτρική BMW iX στις δοκιμές πρόσκρουσης

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών στις λεγόμενες “θερμές περιοχές” σε πίστες και δημόσιους δρόμους σε όλο τον κόσμο, οι μηχανικοί εξέλιξης πρωτίστως αξιολογούν τις επιδόσεις και την αξιοπιστία των ηλεκτροκινητήρων, του συστήματος AWD και της μπαταρίας υψηλής τάσης όταν εκτίθενται σε μέγιστη καταπόνηση, εξαιτίας συνθηκών όπως οι υψηλές θερμοκρασίες, οι μη ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι, η σκόνη και οι μεγάλες υψομετρικές διαφορές.


Στο πλαίσιο του προγράμματος εξέλιξης για τη μαζική παραγωγή, τα πρωτότυπα της BMW i7 οδηγούνται σε χωμάτινους δρόμους, ερήμους, βουνά και σε μία σειρά από πολύ δυναμικές διαδρομές.

Το τεστ αντοχής σε θερμές περιοχές διαφόρων χωρών και ηπείρων εξυπηρετεί κυρίως για τη δοκιμή και προστασία όλων των εξαρτημάτων του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης. Τα εξαρτήματα της τεχνολογίας BMW eDrive 5ης γενιάς που αναπτύχθηκαν για την BMW i7 καταδεικνύουν την λειτουργικότητά τους ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες, όταν χρησιμοποιούνται συνεχώς σε εξαιρετικά υψηλές εξωτερικές θερμοκρασίες, συνεχή ηλιοφάνεια και ξηρασία.

Με ένα αυστηρά καθορισμένο πρόγραμμα δοκιμών για τα πρωτότυπα, προσομοιώνονται φορτία που αντιστοιχούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένα όχημα μαζικής παραγωγής κατά τη διάρκεια ενός πλήρους κύκλου ζωής. Με την υποστήριξη ενσωματωμένων στο όχημα αισθητήρων μέτρησης υψηλής ακρίβειας, έμπειροι μηχανικοί δοκιμών καταγράφουν κάθε αντίδραση των ηλεκτροκινητήρων, της μπαταρίας υψηλής τάσης, του συστήματος ελέγχου κίνησης και του ενσωματωμένου συστήματος ψύξης καθώς και της τεχνολογίας φόρτισης και της διαχείρισης ενέργειας σε καιρικές και οδικές επιδράσεις.

Διαβάστε επίσης – BMW i7: Σκληρές δοκιμές στο χιόνι για το αμιγώς ηλεκτρικό sedan (+video)

Το πρόγραμμα δοκιμών, που καλύπτει δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα, περιλαμβάνει οδήγηση σε μεγάλες αποστάσεις και με υψηλή ταχύτητα καθώς και σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας, με συχνές στάσεις/εκκινήσεις, σε θερμοκρασίες καύσωνα.

Επιπλέον, τμήματα δοκιμών με ιδιαίτερα μεγάλες υψομετρικές διαφορές επιλέχθηκαν στις θερμές περιοχές. Με αυτό τον τρόπο, η συμπεριφορά των ηλεκτροκινητήρων στις υψηλές θερμοκρασίες και ο έλεγχος ροπής του αμιγώς ηλεκτρικού συστήματος κίνησης BMW xDrive μπορούν να αναλύονται κατά τη διάρκεια οδήγησης σε ανηφορική διαδρομή.

Για την περαιτέρω καταπόνηση του συστήματος κίνησης, το πρόγραμμα δοκιμών περιλαμβάνει επίσης οδήγηση στο βουνό με ρυμούλκηση τρέιλερ. Την ίδια στιγμή, η μπαταρία υψηλής τάσης δείχνει πώς μπορεί να παρέχει συνεχώς μέγιστη ισχύ για την τροφοδοσία των ηλεκτροκινητήρων. Ως ακραίο σενάριο και ιδιαίτερη πρόκληση για το σύστημα διαχείρισης ενέργειας και των ηλεκτρονικών ισχύος, η δοκιμή περιλαμβάνει επίσης οδήγηση σε κατηφορική διαδρομή με το σύστημα αποθήκευσης ενέργειας υψηλής τάσης να είναι ήδη πλήρως φορτισμένο στο ξεκίνημα και κατά συνέπεια να μην μπορεί να απορροφήσει άλλη ανακτημένη ενέργεια.

Η εξαντλητική διαδικασία δοκιμών στις θερμές περιοχές χρησιμοποιείται επίσης ως σκληρή δοκιμασία για το σύστημα κλιματισμού (A/C) και άλλα ηλεκτρονικά συστήματα, ενώ αξιολογεί και την αντοχή των υλικών που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Όλα αυτά στόχο έχουν να διασφαλίσουν ότι το νέο ηλεκτρικό πολυτελές sedan των Βαυαρών προσφέρει μία απόλυτα αρμονική και αποκλειστική εμπειρία οδήγησης σε όλες τις συνθήκες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.