Δοκιμή Opel Zafira Life VIP Bussiness Elegance 2.0D 145 PS

Με την πρακτικότητα να ξεχειλίζει κυριολεκτικά, τo Opel Zafira Life είναι η απτή απόδειξη του "δεν ξέρεις τι χάνεις αν δεν δοκιμάσεις πρώτα".

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel Zafira Life δοκιμή TractioN 2021

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάθε φορά που μιλάμε για πρακτικότητα, ευρυχωρία και κάλυψη οικογενειακών αναγκών υπάρχει μια κατηγορία αυτοκινήτων που μας…. ακούει πολύ προσεκτικά και στη συνέχεια ξεσπά σε χαμηλόφωνα χαχανητά. Όχι με αυτά που λέμε αλλά με τις τελικές επιλογές που κάνουμε στην προσπάθεια να καλύψουμε τις παραπάνω ανάγκες. Ο λόγος φυσικά για τα σύγχρονα Βαν, μια κατηγορία αυτοκινήτων που ποτέ δεν έτυχε από το ελληνικό κοινό της αναγνώρισης που της αξίζει πραγματικά, ειδικά τα μοντέλα των μεγαλύτερων κατηγοριών. Το Opel Zafira Life είναι ένα τέτοιο αυτοκίνητο, το οποίο ειδικά στην έκδοση της δοκιμής μπορεί να καλύψει με το παραπάνω τις ανάγκες του απαιτητικού επαγγελματία αλλά και εκείνες του επιλεκτικού οικογενειάρχη. Πάμε να το γνωρίσουμε καλύτερα.

Ξεχωρίζει… εύκολα!
Με τις μεγάλες διαστάσεις αλλά και το σχήμα το Opel Zafira Life δεν δυσκολεύεται να ξεχωρίσει μέσα στο πλήθος. Με το ύψος σχεδόν στα 1,90 μ., πλάτος δύο μέτρα και μήκος που φλερτάρει με τα πέντε μέτρα για την μεσαία έκδοση σε μήκος, το Zafira Life καταφέρνει να τραβά πάνω του τα βλέμματα και να επιβάλλεται ακόμη και στα SUVs μεγαλύτερων κατηγοριών. Το τελευταίο γίνεται καλύτερα αντιληπτό από τη θέση του οδηγού που προσφέρει εξαιρετική ορατότητα σχεδόν προς όλες τις κατευθύνσεις και βάζει αυτόν που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι σχεδόν μισό κεφάλι ψηλότερα έναντι των αντίστοιχου μεγέθους SUV.

Χώρους να δουν τα μάτια σου
Ο οδηγός έχει μπροστά του ένα σύγχρονο “γραφείο”, μέσα στο οποίο μπορεί να περάσει, αν χρειαστεί ακόμη και ολόκληρη την ημέρα του. Πολύ βασικό γι’ αυτό το τελευταίο είναι τα δερμάτινα καθίσματα της έκδοσης VIP, το οποία ρυθμίζονται ηλεκτρικά για τον οδηγό και τον συνοδηγό, ενώ φέρουν και εξαιρετική λειτουργία μασάζ και για τους δύο. Οι χώροι για τα αντικείμενα είναι πραγματικά πολλοί και μεγάλοι, με δύο ντουλαπάκια στην πλευρά του συνοδηγού και ένα ακόμη στο πάνω μέρος στη μέση του ταμπλό. Το τελευταίο φέρει και ποτηροθήκες στις άκρες του με τις τεράστιες και βαθιές θήκες στις πόρτες να ολοκληρώνουν την εικόνα. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί δείχνουν αμέσως την αντοχή τους στο πέρασμα του χρόνου, μια αίσθηση που ενισχύεται και από την προσοχή που έχει δοθεί στη συναρμογή και συναρμολόγηση του MPV.

Παράλληλα ο οδηγός απολαμβάνει μια πραγματικά ξεκούραστη θέση οδήγησης χωρίς κανένα περιορισμό αναφορικά με το μέγεθος του με το τιμόνι και το κάθισμα να έρχονται εύκολα στα μέτρα του. Τα χειριστήρια και τα κουμπιά βρίσκονται στις σωστές θέσεις με το σύστημα πολυμέσων να φέρει οθόνη αφής επτά ιντσών. Στη διάθεση του έχει προαιρετικά και head up display αλλά και πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας που κάνει το παρκάρισμα παιχνιδάκι παρά το μεγάλο μέγεθος του MPV της Opel. Ανάμεσα στα πράγματα που σίγουρα θα σας καλομάθουν είναι οι αυτόματα συρόμενες πίσω πόρτες που έφερε η έκδοση της δοκιμής, οι οποίες ανοίγουν και από το κλειδί του αυτοκινήτου. Οι συρόμενες πόρτες σας επιτρέπουν να παρκάρετε σε πραγματικά στενά σημεία και απλά να…αδιαφορήσετε αν μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα σας ή όχι. Μπορείτε να μπείτε από τις πίσω θέσεις που προσφέρουν σχεδόν εξίσου εύκολη πρόσβαση στις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού αφού δεν υπάρχει κεντρικό τούνελ που σας παρεμποδίσει και το μεγάλο εσωτερικό ύψος σας επιτρέπει να…περπατήσετε ως εκεί ελαφρώς σκυφτοί.

Διαμόρφωση VIP
Το Zafira Life μπορεί να μεταφέρει έως και εννέα άτομα, ανάλογα με την έκδοση και τη διαμόρφωση του εσωτερικού του, ή έξι στην πολυτελή έκδοση VIP Elegance με τα έξι ανεξάρτητα καθίσματα με τις δερμάτινες επενδύσεις. Τα τέσσερα που βρίσκονται πίσω δίνουν έναν άλλο αέρα στην καμπίνα του MPV της Opel τόσο με την εικόνα τους όσο και με τις δυνατότητες για διαμόρφωση που φέρουν. Μπορείτε να σύρετε εμπρός-πίσω, να τοποθετήσετε ανάποδα τα καθίσματα της δεύτερης σειράς ώστε οι επιβάτες να κάθονται αντικριστά ή ακόμη και να τα αφαιρέσετε όλα εντελώς, χωρίς χρήση εργαλείων, για την δημιουργία ενός πραγματικά τεράστιου χώρου για μεταφορές ακόμη και πραγματικά μεγάλων αντικειμένων. Οι πίσω επιβάτες έχουν επίσης στη διάθεση τους και πτυσσόμενα τραπεζάκια, εκτός από θέσεις για μικροαντικείμενα στην δική τους κονσόλα-βάση, η οποία σύρεται επίσης εμπρός-πίσω ανεξάρτητα.

Άνετο και πολιτισμένο
Στο δρόμο το Opel Zafira Life μπορεί να σε βάλει πραγματικά σε σκέψεις αναφορικά με την αγορά του επόμενου αυτοκινήτου σου. Η καμπίνα του είναι ήσυχη, η άνεση από την ανάρτηση βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και ο ισχυρός δίλιτρος κινητήρας πετρελαίου ακούγεται επί της ουσίας μόνο όταν έχεις τα παράθυρα ανοιχτά. Το μεγάλο μοτέρ παρουσιάζει ιδιαίτερα πολιτισμένη λειτουργία, δεν περνά κραδασμούς και θόρυβο στο εσωτερικό και κινεί το Zafira Life με την ίδια χαρακτηριστική ευκολία, είτε είναι φορτωμένο είτε όχι. Παράλληλα και κατά τη διάρκεια της δοκιμής η μέση κατανάλωση έφτασε στα 9,3 λίτρα/100 χλμ., μια τιμή πολύ καλή για το μέγεθος του αυτοκινήτου αλλά και του κινητήρα σε συνδυασμό με τις επιδόσεις που προσφέρει. Το μοτέρ σε αυτή του την έκδοση συνδυάζεται με ένα εξάρι μηχανικό κιβώτιο, με πολύ καλή κλιμάκωση και αίσθηση από τον σαφή επιλογέα. Διαθέσιμη υπάρχει και ισχυρότερη έκδοση με 177 ίππους η οποία συνεργάζεται αποκλειστικά με αυτόματο 8άρι κιβώτιο.

To Zafira Life εμπνέει εμπιστοσύνη στο οδηγό του είτε κινείται με υψηλές ταχύτητες στον αυτοκινητόδρομο, κάτι που δείχνει να είναι και το φόρτε του, είτε στους δρόμους της πόλης. Στις στροφές είναι εξίσου φιλικό με ένα συμβατικό μοντέλο με το πάτημα του να δίνει σιγουριά μεγάλου αυτοκινήτου και να συνδυάζεται με απόλυτα φιλικές αντιδράσεις σε κάθε συνθήκη. Σύμμαχος για τον οδηγό η απρόσμενα καλή αίσθηση από το μεσαίο πεντάλ με τα ισχυρά φρένα και το καλό σε αίσθηση και επαναφορά τιμόνι να ολοκληρώνουν την εικόνα με τον καλύτερο τρόπο.

Οι τιμές για το Opel Zafira Life ξεκινούν στη χώρα μας από τα 33.105 ευρώ για το “κοντό” μοντέλο με το μοτέρ πετρελαίου των 1,5 λίτρων και 120 ίππων. Για το μοντέλο της δοκιμής με το ίδιο αμάξωμα και το δίλιτρο μοτέρ των 145 ίππων στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση VIP Bussiness Elegance, οι τιμές ξεκινούν από τα 47.571 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr