Δοκιμή Smart fortwo coupe

Η τελευταία έκδοση του αυτοκινήτου που έδωσε πραγματικό νόημα στον όρο «αυτοκίνητα πόλης», είναι η πιο άρτια, η πιο όμορφη και η πιο νοσταλγική…

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Όλα ξεκινάνε όχι όταν το βλέπεις απ’ έξω, αλλά όταν καθίσεις στο εσωτερικό του, που σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται αναπάντεχα ευρύχωρο, κάτι που συνειδητοποιείς μόλις μπεις στη μικρή – αλλά μόνο στο όνομα – καμπίνα. Η εμφάνιση κι υφή των υλικών, καθώς και η συνεπής σχεδιαστική γραμμή, προσφέρουν οδηγική απόλαυση σε κάθε χιλιόμετρο.

Το smart fortwo συνδυάζει γνωστά στοιχεία της σχεδίασης, όπως η διχρωμία λόγω του κλωβού ασφαλείας tridion και των body panel, με νέες ιδέες και λεπτομέρειες. Το αποτέλεσμα είναι μία σχεδίαση που σαφώς διαφοροποιείται και κάνει την πόλη λίγο πιο ενδιαφέρουσα

Τα μπροστινά φώτα, με εμφάνιση καθαρού κρυστάλλου, μας καλωσορίζουν με την προαιρετική λειτουργία Welcome και τα κομψά, καμπυλόσχημα, ενσωματωμένα φώτα πορείας ημέρας, τεχνολογίας οπτικών ινών LED. Στο πίσω τμήμα κυριαρχούν τα μεγάλα δίχρωμα φώτα, τα οποία στο πακέτο LED & Sensor αποτελούνται από στοιχεία LED. Εναρμονισμένα στον κλωβό ασφαλείας tridion τα πίσω φώτα κάνουν τη σχεδίαση του πίσω τμήματος ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτη, ενώ προσθέτουν έντονο χαρακτήρα.

Η πανοραμική οροφή, μεγέθους 1,2 τετραγωνικών μέτρων, από άθραυστο πολυκαρβονικό υλικό κάνει τον εσωτερικό χώρο πιο φωτεινό και αυξάνει την αίσθηση ευρυχωρίας. Συνδυάζει δύο τμήματα από ελασματοποιημένο κρύσταλλο εμπρός και ένα σκληρυμένο κρύσταλλο ασφαλείας πίσω. Για σκίαση έχετε στη διάθεσή σας ένα συνεχώς ρυθμιζόμενο αλεξήλιο, υφασμάτινο ρόλο. Επίσης, ο ελαφρύς χρωματισμός των τζαμιών φροντίζει, ώστε 60% της ηλιακής ενέργειας και 100% της υπεριώδους ακτινοβολίας να μένουν εκτός καμπίνας.

Ο βενζινοκινητήρας ισχύος 71 ίππων με τρεις κυλίνδρους προσφέρει άφθονη οδηγική απόλαυση, και συμβάλλει στο χαμηλό συνολικό βάρος του smart, ο κινητήρας των 90 ίππων Turbo με επίσης τρεις κυλίνδρους εγγυάται σπορτίφ δυναμική οδήγηση ακόμη και στις μικρές διαδρομές, και χάρη στις αποδοτικές επιταχύνσεις του δεν σου στερεί την ευχαρίστηση που αναζητάς, ακόμα και σε ένα αυτοκίνητο πόλης.

Να σημειώσουμε επίσης ότι στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται η αυτόματη λειτουργία start-stop που, ναι, τη χρειαζόμαστε! Αυτή, απενεργοποιεί αυτόματα τον κινητήρα όταν σταματά το αυτοκίνητο – μειώνοντας έτσι την κατανάλωση.

Οι τιμές του «εποχούμενου έρωτα της πόλης» ξεκινούν από 12.279 ευρώ για το smart fortwo coupe των 71 ίππων, 13.311 για την έκδοση των 90 ίππων και από 23.740 ευρώ για το ηλεκτροκίνητο fortwo coupe EQ, και τέλος από 15.840 ευρώ για το fortwo cabrio των 71 ίππων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θωμάς «μύρισε» τον κόσμο του αυτοκινήτου στα μέσα της δεκαετίας του ’70 ζωγραφίζοντάς τα και στο τέλος της, τα άγγιξε στις Ειδικές Διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις. Μετά, όλα μπήκαν στην σωστή σειρά… Σπούδασε υπολογιστές, αλλά τους «πάρκαρε» για την δημοσιογραφική πένα, αρχίζοντας το 1986. Έχει εργαστεί σε περιοδικά, εφημερίδες, τηλεοπτικές εκπομπές, ραδιόφωνο και ιστοσελίδες, έχει διατελέσει υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις και Χαλκιδικής, αλλά και αγωνιστικών ομάδων. Μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας Traction από το 2007, έχει διαχρονικό του μότο, ότι «αγώνες αυτοκινήτου θα υπάρχουν, όσο υπάρχουν άνθρωποι». Μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ. και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων.

E-mail: tefthymiou@traction.gr