Ducati Streetfighter V4 Lamborghini, νέα ειδική έκδοση

Με έμπνευση την ακραία Lamborghini Huracán STO η Ducati δημιούργησε μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση του Streetfighter V4 σε συνεργασία με την εταιρεία από την Sant' Agata.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ducati Streetfighter V4 Lamborghini 2022

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που Ducati και Lamborghini, ως μέλη του VW Group, συνεργάζονται για τη δημιουργία μιας ξεχωριστής έκδοσης με την πρώτη να πραγματοποιείται πέρσι και να αφορά το Diavel 1260 Lamborghini, με την έμπνευση να προέρχεται από την Sian FKP 37.

Διαβάστε επίσης – Ducati Moto E: Οι λεπτομέρειες της πρώτης ηλεκτρικής μοτοσικλέτας της

Τώρα την τιμητική τους έχουν η ακραία Huracán STO και η Streetfighter V4 S, η ειδική έκδοση της οποίας προσθέτει επίσης ως συνθετικό στο όνομά της εκείνο της Lamborghini.


Η νέα Ducati Streetfighter V4 Lamborghini θα παραχθεί συνολικά σε 630 μονάδες, ενώ άλλες 63 Streetfighter V4 Lamborghini προορίζονται για κατόχους Lamborghini που θέλουν μια μοτοσικλέτα της Ducati στα χρώματα του δικού τους supercar.

Τα χαρακτηριστικά του στιλ της Lamborghini έχουν μεταφερθεί στην Streetfighter V4 Lamborghini, ξεκινώντας από τους σφυρήλατους τροχούς που κατασκευάστηκαν ειδικά για αυτή τη μοτοσυκλέτα με εμφανή τα δάνεια στη σχεδίαση από την Huracán STO. Για παράδειγμα, η πίσω ζάντα διαθέτει πλέον ένα κεντρικό μπουλόνι ασφάλισης κατασκευασμένο από τιτάνιο, σε σχέδιο που βασίζεται σε μοτίβο της Lamborghini.

 

Το Centro Stile Ducati έχει επανασχεδιάσει όλο το αεροδυναμικό πακέτο της περιορισμένης παραγωγής Streetfighter. Ο μπροστινός λασπωτήρας, το κάλυμμα του ρεζερβουάρ, το κάτω μέρος του κινητήρα και η ουρά, όλα τα νέα εξαρτήματα, οι γρίλιες, οι αεραγωγοί και οι εισαγωγές αέρα έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που να θυμίζουν αντίστοιχα αεροδυναμικά στοιχεία που υπάρχουν στο ιταλικό supercar. Συγκεκριμένα, ο λασπωτήρας είναι εμπνευσμένος από τους ενσωματωμένους αεραγωγούς στο μεγάλο ενιαίο εμπρός καπό της Lamborghini, οι απαγωγείς θερμότητας του κινητήρα θυμίζουν τις εισαγωγές ψύξης για τα πίσω φρένα της STO, ενώ οι αντίστοιχοι που υπάρχουν στα πλαϊνά καλύμματα του ρεζερβουάρ, αλλά και στο πίσω μέρος της μονοθέσιας σέλας θυμίζουν τους αεραγωγούς που εμφανίζονται στα μπροστινά φτερά και στο καπό του αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης: Επική κόντρα Ducati vs McLaren vs Porsche. Ποιος θα κερδίσει;

Μία ακόμα ένδειξη της προσοχής στη λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει αυτή τη μοτοσυκλέτα είναι το γεγονός ότι όλα τα εξαρτήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα (συμπεριλαμβανομένου του εμπρός λασπωτήρα, του προστατευτικού του κινητήρα, του καλύμματος του ψυγείου, των φτερών, του καλύμματος του ρεζερβουάρ και της ουράς) είναι φτιαγμένα με την ίδια υφή με εκείνη που υπάρχει στα αυτοκίνητα της Lamborghini. Η σέλα της Streetfighter V4 Lamborghini είναι επίσης εμπνευσμένη από το φινίρισμα των καθισμάτων της Huracán STO.

Το Ducati Streetfighter V4 Lamborghini φέρει επίσης ρυθμιζόμενα μαρσπιέ για τον αναβάτη κατασκευασμένα από γυαλισμένο αλουμίνιο billet, ελαφρύ μοχλό για τα φρένα και τον συμπλέκτη από αλουμίνιο, ενώ υπάρχουν προστατευτικά φτέρνας, βάσεις σέλας, καλύμματα για το ταμπλό και τον διακόπτη ανάφλεξης, καθώς και προστασία γραναζιού, όλα κατασκευασμένα από ειδικό ανθρακόνημα το οποίο χρησιμοποιείται στο υπόλοιπο αεροδυναμικό πακέτο της μοτοσυκλέτας.

Το ίδιο υλικό από ανθρακονήματα χρησιμοποιείται σε επιφάνειες όπως τα καλύμματα για τη θερμική προστασία στην πίσω κεφαλή του κινητήρα και στην πολλαπλή εξαγωγής των αντίστοιχων κυλίνδρων, στο στήριγμα των προβολέων, στον πίσω λασπωτήρα και στα προστατευτικά του πίσω υποπλαισίου.

Η πλάγια όψη της Ducati Streetfighter V4 Lamborghini αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο από την εξάτμιση της Akrapovič η οποία είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο με τελικό φτιαγμένο από ανθρακονήματα. Το όνομα και ο σειριακός αριθμός της μοτοσυκλέτας φαίνονται σε μία ειδική μεταλλική πλάκα που βρίσκεται πάνω στο κεντρικό κάλυμμα του ρεζερβουάρ. Ο αύξων αριθμός της κάθε μοτοσυκλέτας είναι ενσωματωμένος σε ένα συμπαγές αλουμινένιο ένθετο πάνω στο κλειδί της ανάφλεξης.

Παράλληλα, ο αριθμός εμφανίζεται και στον TFT πίνακα οργάνων κατά την εκκίνηση της μοτοσυκλέτας, μαζί με ένα εορταστικό κινούμενο γραφικό που δείχνει τα σήματα της Ducati και της Lamborghini σε συνδυασμό με τη σιλουέτα του μοντέλου.

Θα κατασκευαστούν 630 μονάδες από την του Ducati Streetfighter V4 Lamborghini σε χρώμα Verde Citrea και Arancio Dac, ένας αποκλειστικός συνδυασμός που έχει δημιουργηθεί για την Huracán STO. Τα φτερά και οι δαγκάνες των φρένων της Brembo είναι επίσης χρωματισμένα σε Arancio Dac, με το όνομα της Brembo σε μαύρο χρώμα ώστε να κάνει έντονη αντίθεση. Η εξωτερική επικάλυψη του πιρουνιού της Öhlins είναι επίσης μαύρη.

Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα επιλογής των χρωμάτων στις δαγκάνες των φρένων ανάμεσα σε αυτές που περιλαμβάνονται στην παλέτα (Κίτρινο, Κόκκινο, Μαύρο και California Orange, μαζί με το στάνταρ χρώμα) και των λεπτομερειών της σέλας ανάμεσα στις τέσσερις διαθέσιμες επιλογές.

Στην καρδιά της Ducati Streetfighter V4 Lamborghini βρίσκεται ο κινητήρας Desmosedici Stradale 1.103 κ.εκ. με ισχύ 208 ίππων (πιστοποίηση Euro 5), ο οποίος διαθέτει αντίθετα περιστρεφόμενο εκκεντροφόρο, τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο με δεσμοδρομικό σύστημα και ανάφλεξη TwinPulse, η οποία προέρχεται από το MotoGP. Στην Ducati Streetfighter V4 Lamborghini, ο κινητήρας συνοδεύεται από ξηρό συμπλέκτη, όπως στα Ducati MotoGP και Superbike.

Το αλουμινένιο μπροστινό πλαίσιο χρησιμοποιεί τον κινητήρα ως δομικό στοιχείο. Οι αναρτήσεις είναι ημιενεργές Öhlins Smart EC 2.0, ενώ το σύστημα πέδησης Brembo εφοδιάζεται με δαγκάνες Stylema και δίσκους 330 χλστ. Το αεροδυναμικό πακέτο, που βασίζεται σε φτερά κατασκευασμένα από ανθρακονήματα τα οποία είναι ενσωματωμένα στα πλαϊνά καπάκια του ρεζερβουάρ, σταθεροποιεί τη μοτοσυκλέτα σε υψηλές ταχύτητες χωρίς συμβιβασμούς στην ευελιξία και την ευκολία στον χειρισμό. Το βάρος είναι 197,5 κιλά.

H Ducati Streetfighter V4 Lamborghini συνοδεύεται από μια σειρά αξεσουάρ που αυξάνουν την ελκυστικότητά της και την ευκολία με την οποία αλλάζουν οι ρυθμίσεις για χρήση σε πίστα. Διατίθενται μεταξύ άλλων ανοιχτό κάλυμμα από ανθρακονήματα για τον ξηρό συμπλέκτη, καπάκια για την αφαίρεση της πινακίδας κυκλοφορίας και των καθρεπτών, μια τάπα καυσίμου αγωνιστικού τύπου και ένα κάλυμμα μοτοσυκλέτας στο ίδιο χρώμα με τα πλαστικά της. Ο εξοπλισμός συμπληρώνεται από μία αλουμινένια πλακέτα που λειτουργεί ως πιστοποιητικό γνησιότητας, πάνω στην οποία αναγράφονται οι αριθμοί πλαισίου και κινητήρα, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η αυθεντικότητα της μοτοσυκλέτας και να υπογραμμίζεται ακόμα περισσότερο η αποκλειστικότητά της.

Αυτή η μοναδική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών ενισχύεται από τη δυνατότητα που παρέχεται στους κατόχους μιας Ducati Streetfighter V4 Lamborghini, να ολοκληρώσουν την εμφάνισή τους με ένα κράνος περιορισμένης έκδοσης, μπουφάν και δερμάτινο εξοπλισμό αναβάτη, όλα στον χρωματικό συνδυασμό αντίστοιχο με αυτόν της μοτοσυκλέτας.

Επιπλέον, για τους αγοραστές της ειδικής έκδοσης για πελάτες της Lamborghini, η δερμάτινη φόρμα μπορεί να προσαρμοστεί στα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί στην διαμόρφωση του αυτοκινήτου, με μόνο περιορισμό αυτά να περιλαμβάνονται στην παλέτα που προσφέρει η Dainese. Οι παραδόσεις της Ducati Streetfighter V4 Lamborghini θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2023.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.