Δυναμομέτρηση με διαφορετικούς τύπους diesel. Πως μεταβάλλεται η ιπποδύναμη; (+video)

Diesel, βιοντίζελ ή hydrodiesel; Ένας μικροσκοπικός, μονοκύλινδρος κινητήρας γίνεται το «πειραματόζωο» για να δούμε πως μεταβάλλεται η ιπποδύναμη...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι θα συνέβαινε άμα τοποθετούσατε καθαρό βιοντίζελ στον κινητήρα του αυτοκινήτου; Αυτή η δοκιμή θα μας λύσει αρκετές απορίες σχετικά με τα εναλλακτικά καύσιμα που αντικαθιστούν το τυπικό πετρέλαιο κίνησης. Το «πειραματόζωο» είναι ένας μονοκύλινδρος diesel κινητήρας με χωρητικότητα μόλις μισού λίτρου.

Η πρώτη μέτρηση έγινε με το γνωστό πετρέλαιο που συναντάμε στα πρατήρια καυσίμων. Το δυναμόμετρο έδειξε 8,5 ίππους στις 2.500 σ.α.λ. Ακολούθησε η μέτρηση με βιοντίζελ. Πρόκειται για ένα καύσιμο με φυτική προέλευση, το οποίο παράγεται από φυσικά έλαια ή ζωικό λίπος. Το αποτέλεσμα της δυναμομέτρησης έδειξε μείωση της ισχύος στους 7,73 ίππους.

Toyota: Νέος τρόπος βαφής, πιο αποδοτικός από ποτέ (+video)


Στην τρίτη και πιο ενδιαφέρουσα μέτρηση χρησιμοποιήθηκε hydrodiesel, ένα καύσιμο που δε μοιάζει καθόλου με το γνωστό πετρέλαιο και αναμειγνύεται με νερό. Το χρώμα του είναι λευκό και μειώνει δραματικά τις εκπομπές ρύπων. Ταυτόχρονα, υπόσχεται αύξηση της αποδοτικότητας του κινητήρα έως και 25%, ενώ είναι φθηνότερο από το τυπικό diesel. Αυτό έδειξε και η δυναμομέτρηση, με την ισχύ του κινητήρα να αυξάνεται στους 8,83 ίππους.

Διαβάστε επίσης: Η BMW βάζει τέλος στα τιμόνια που ξέραμε

Στο video που ακολουθεί θα δούμε τις τρεις δυναμομετρήσεις στο μονοκύλινδρο κινητήρα της Kohler. Περισσότερες πληροφορίες για τα συγκεκριμένα μοτέρ μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Το video ολοκληρώνεται με την εμφάνιση ενός turbo. Συνεπώς το επόμενο βήμα θα είναι να δούμε πόσο αυξήθηκε η ιπποδύναμη έπειτα από το «τούρμπισμα» του μικροσκοπικού κινητήρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.