Δύο κλήσεις για ταχύτητα μέσα σε ελάχιστα λεπτά

Είναι σπάνιο, αλλά μπορεί να συμβεί! Ο οδηγός της Chevrolet Camaro "έφαγε" δύο κλήσεις μέσα σε ελάχιστα λεπτά στο Λας Βέγκας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Δύο κλήσεις

Άλλοι οδηγοί λαμβάνουν κλήση ταχύτητας και έπειτα, για πολύ καιρό οδηγούν συνετά. Άλλοι, σαν τον συγκεκριμένο, πιστεύουν ότι δεν θα ξανά βρουν άμεσα μπλόκο και συνεχίζουν να οδηγούν με τον ίδιο ρυθμό. Ο συγκεκριμένος ανήκει ξεκάθαρα στην δεύτερη κατηγορία, αφού του βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις ορίου ταχύτητας μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Το ραντάρ έγραψε… Με 212 χλμ./ώρα στη Λ. Βουλιαγμένης (+video) 

Το συμβάν γνωστοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος NLVPD στο Λας Βέγκας και έγινε σχετική δημοσίευση στην επίσημη σελίδα στο twitter. Όπως θα δείτε, την πρώτη φορά ο οδηγός της Chevrolet Camaro ακινητοποιήθηκε μιας και “συνελήφθη” να κινείται με 73 μίλια/ώρα σε περιοχή που το όριο ήταν μόλις 35. Για να γίνει πιο κατανοητό, μιλάμε για μία ταχύτητα 117 χλμ./ώρα σε περιοχή με όριο τα 56 χλμ./ώρα.

Ο οδηγός παρέλαβε την κλήση του, αλλά δεν πτοήθηκε καθόλου. Έτσι, λίγα μέτρα παρακάτω, ένα δεύτερο μπλόκο τον σταμάτησε μιας και αυτή τη φορά έτρεχε πολύ περισσότερο. Με όριο ξανά τα 35 μίλια/ώρα (56 χλμ./ώρα), η ταχύτητά του άγγιζε αυτή τη φορά τα 106 μίλια/ώρα, δηλαδή 170 χλμ./ώρα.

Οι αστυνομικοί δεν χαρίστηκαν στον οδηγό, ο οποίο συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και το αυτοκίνητό του ρυμουλκήθηκε μέχρι το αστυνομικό τμήμα, όπου και παραμένει.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.