Κι όμως… Οι Τούρκοι έχουν περιπολικά… supercars! (+video)

Τον δικό της στόλο από εντυπωσιακά περιπολικά έδειξε η Τουρκία, η οποία δεν έχει πλέον να ζηλέψει κάτι στον συγκεκριμένο τομέα από χώρες όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Τούρκικη Αστυνομία περιπολικά 2023

Τα νέα και εντυπωσιακά περιπολικά της Τούρκικης Αστυνομίας είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω το σχετικού video που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο X (πρώην Twitter) ο υπουργός Εσωτερικών της γειτονικής χώρας, Ali Yerlikaya.

Διαβάστε επίσης – Michael Schumacher: 10 χρόνια από το ατύχημα – Ανατριχιαστικό video!

Στο σχετικό video που μπορείτε να παρακολουθήσετε ακολούθως, ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών φαίνεται να επιθεωρεί τα νέα οχήματα γεμάτος ικανοποίηση. Το video συνοδεύεται και από μία άτυπη ανακοίνωση, η οποία αναφέρεται στις επιτυχημένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης κατά του οργανωμένου εγκλήματος.


Τα νέα περιπολικά εντάχθηκαν στον στόλο της Τούρκικης Αστυνομίας αφότου κατασχέθηκαν από εγκληματικούς οργανισμούς με τον αριθμό τους να φτάνει συνολικά στα 23 οχήματα.

Διαβάστε επίσης: Tesla Cybertruck “διαλύει” Lamborghini σε επιτάχυνση αλλά και φρένα… (+video) 

Από τον στόλο των νέων περιπολικών της Τούρκικης Αστυνομίας δεν λείπουν και ιδιαίτερα εντυπωσιακά πολυτελή και σπορ μοντέλα, όπως είναι για παράδειγμα η Bentley Continental GT, η Porsche Taycan και η Ferrari 458. Τρία μοντέλα, τα οποία ωστόσο, από ό,τι καταλαβαίνουμε δεν θα συμμετέχουν και τόσο συχνά σε κοινές περιπολίες δεδομένου και του δυσβάσταχτου κόστους συντήρησης που τα ακολουθεί.

Το τελευταίο το παρατήρησαν και αρκετοί Τούρκοι χρήστες του “X”, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να δηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους για την επιλογή της τούρκικης κυβέρνησης αναφορικά με την κατάσχεση των συγκεκριμένων μοντέλων.

Σύμφωνα και με τα αρνητικά σχόλια που έγιναν στην ανάρτηση του Τούρκου υπουργού για την ένταξη αυτών των αυτοκινήτων στον στόλο της Αστυνομίας, το μεγάλο κόστος για τη συντήρησή και τη χρήση τους θα το πληρώνει μέσω φόρων ο απλός λαός, τη στιγμή που η οικονομία της χώρας δεν βρίσκεται στα καλύτερά της.

Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bizden hep şu sözü duydunuz: Türkiye’nin Huzuru…

İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün organize suç örgütlerine karşı gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar sonucu 23 araç ele geçirilmişti.
Mahkeme kararınca da bu araçlar emniyetimize verildi.… pic.twitter.com/mzBtgp5EgU

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) December 26, 2023

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.