Εμπορικό ντεμπούτο για το best seller van του ενός τόνου

Το νέο Ford E-Transit Custom λανσάρεται τώρα στην Ευρώπη, δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να "εξηλεκτρίσουν" τα βαν τους στην κατηγορία ενός τόνου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford E-Transit Custom ηλεκτρικό

Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του δημοφιλέστερου σε πωλήσεις βαν μοντέλου στην κατηγορία ενός τόνου στην Ευρώπη ξεκινά να διατίθεται στη Γηραιά Ήπειρο με το νέο Ford E-Transit Custom να δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να μειώσουν σημαντικά το κόστος ιδιοκτησίας τους έως και 40%.

Διαβάστε επίσης: Το κορυφαίο pick up σε πωλήσεις στην Ευρώπη – Διαθέσιμο με χρηματοδότηση 5,99%

Το E-Transit Custom έρχεται στην αγορά σε μια καθοριστική χρονική στιγμή όσον αφορά την υιοθέτηση των ηλεκτρικών οχημάτων από μικρές επιχειρήσεις. Μία νέα έκθεση του Κέντρου Οικονομικών και Επιχειρηματικών Ερευνών, διαπιστώνει ότι το μερίδιο των αμιγώς ηλεκτρικών βαν σε σχέση με τις συνολικές πωλήσεις στην κατηγορία πενταπλασιάστηκε σε μεγάλες αγορές από το 2018 έως το 2023.


Το E-Transit Custom, που αναπτύχθηκε εξ αρχής με γνώμονα καινοτόμες λύσεις εμπνευσμένες από τους πελάτες, συνδυάζει ιδανικά τις προηγμένες τεχνολογίες αμιγούς ηλεκτροκίνησης με την ψηφιακή και φυσική πλατφόρμα λογισμικού και υπηρεσιών της Ford Pro προκειμένου να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να μειώσουν το κόστος ιδιοκτησίας, να λειτουργούν πιο αποδοτικά και να απλοποιήσουν τη μετάβαση τους σε έναν αμιγώς ηλεκτρικό στόλο.

Διαβάστε επίσης – Ford: Με Κάρλος Σάινθ και Νάνι Ρόμα στο επόμενο Ντακάρ

Υποστηρίζοντας το λανσάρισμα του νέου της EV, η Ford Pro εισάγει μια ολοκληρωμένη λύση οικιακής φόρτισης για επιχειρήσεις – που περιλαμβάνει την εγκατάσταση ενός συνδεδεμένου επιτοίχιου φορτιστή, λογισμικό διαχείρισης καθώς και συντήρηση – η οποία θα είναι διαθέσιμη σε μεγάλες αγορές της Ευρώπης.

Υποστηρίζοντας συνδεσιμότητα 5G, το E-Transit Custom φέρει ένα αποδοτικό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με αυτονομία έως και 337 χλμ. και διαστήματα σέρβις δύο (2) ετών χωρίς χιλιομετρικό όριο.

Οι επαγγελματίες έχουν δύο επιλογές αναφορικά με την ισχύ του συστήματος ανάμεσα στη βασική έκδοση των 136 ίππων και την ισχυρότερη των 217. Και στις δύο περιπτώσεις η ροπή φτάνει τα 415 Nm.

Μια πλήρη φόρτιση σε οικιακό φορτιστή της Ford Pro με ισχύ 11 kW διαρκεί περίπου 6,7 ώρες. Οι πελάτες μπορούν επίσης να φορτίσουν την μπαταρία από το 10 έως και το 80% της χωρητικότητας της σε περίπου 39 λεπτά σε παροχή AC με ισχύ 125 kW.

Όπως και στο μεγαλύτερο E-Transit, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το σύστημα Pro Power Onboard με ισχύ 2,3 kW για την τροφοδοσία ηλεκτρικών εργαλείων και εξωτερικών φώτων που απαιτούνται κατά την εργασία.

Χωρίς συμβιβασμούς στη μεταφορά φορτίων, το ηλεκτρικό βαν προσφέρει ωφέλιμο φορτίο έως και 1.011 κιλών, χαμηλότερο δάπεδο φόρτωσης με βελτιωμένη πρόσβαση και κορυφαία στην κατηγορία ικανότητα ρυμούλκησης που ανέρχεται σε 2,3 τόνους.

Για τις μικρές επιχειρήσεις που επιθυμούν να εξηλεκτρίσουν τον στόλο των οχημάτων τους αλλά το αντικείμενο της εργασίας τους ή οι συνθήκες δεν επιτρέπουν τον πλήρη εξηλεκτρισμό, η Ford Pro προσφέρει το νέο Transit Custom PHEV, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα κίνησης αμιγώς με ηλεκτρική ενέργεια στο κέντρο της πόλης και με την βοήθεια του βενζινοκινητήρα σε μεγαλύτερες διαδρομές στον αυτοκινητόδρομο.

Το νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται στο Ford Kuga Plug-In Hybrid συνδυάζοντας ιδανικά έναν βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson με μία μπαταρία με ωφέλιμη χωρητικότητα 11,8 kWh. Η συνδυαστική απόδοση του συστήματος ανέρχεται στους 233 ίππους, με την ηλεκτρική αυτονομία να φτάνει έως και τα 56 χιλιόμετρα.

Τα πρώτα E-Transit Custom θα φτάσουν στις αντιπροσωπείες σε επιλεγμένες αγορές αργότερα αυτό το καλοκαίρι και η διάθεση σε όλες τις αγορές της ΕΕ θα ακολουθήσει το 2025.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.