Έχει θέση η ηλεκτροκίνηση στο WRC; Ο Team Principal της Hyundai Motorsport μας απαντά (+video)

Το TractioN βρίσκεται στο ράλι του Monte Carlo και ο Θωμάς Ευθυμίου βρήκε την ευκαιρία να ρωτήσει τον Team Principal της Hyundai Motorsport σχετικά με τον ηλεκτρισμό στο WRC.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το TractioN είναι… παντού και προφανώς δεν θα μπορούσε να λείπει από το ράλι του Μόντε Κάρλο. Στο πλαίσιο του αγώνα λοιπόν, ο Θωμάς Ευθυμίου βρήκε την ευκαιρία να ρωτήσει το νέο Team Principal της Hyundai Motorsport Cyril Abiteboul, στην πρώτη του δημόσια συνέντευξη, σχετικά με την ηλεκτροκίνηση και το WRC.

Ο διάλογος που θα δείτε και στο video που ακολουθεί είναι ο εξής:

Θωμάς Ευθυμίου: Πολλοί μιλούν για την ηλεκτροκίνηση στο WRC, αλλά είναι ξεκάθαρο πως (αν μιλήσεις με τους οπαδούς του σπορ, τους ανθρώπους στο βουνό) οι κόσμος θέλει τον ήχο και τις αισθήσεις που προκαλεί το πέρασμα ενός αγωνιστικού με τα σημερινά δεδομένα. Ποια είναι η δική σας άποψη σχετικά με τους νέους κανονισμούς της FIA για το WRC από το 2025;


Cyril Abiteboul: Είχαμε μια σύντομη συζήτηση με την FIA και με κάποιους ανθρώπους της εκεί και νομίζω όλοι συμφωνούμε πως η κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τα Ράλι δεν είναι έτοιμα για… εξηλεκτρισμό. Νομίζω, όπως είπατε και εσείς, πως χρειαζόμαστε τις αισθήσεις που προκαλούν τα σημερινά αυτοκίνητα. Θεωρώ πως όλα έχουν να κάνουν με τη σωστή στιγμή. Σίγουρα θα γίνει η μετάβαση κάποια στιγμή. Δεν ξέρω αν θα είναι φουλ ηλεκτρικά αυτοκίνητα ή υβριδικά ή υδρογόνου ή με βιοκαύσιμα. Υπάρχουν πολλές επιλογές. Αυτό που μου αρέσει είναι πως έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, με ολόκληρη την κοινότητα των Ράλι, με τους κατασκευαστές, την FIA και φυσικά πρέπει να αφουγκραστούμε τους οπαδούς του σπορ.

Ο ίδιος ολοκλήρωσε λέγοντας πως “δεν έχω κάποια άμεση απάντηση, αλλά θεωρώ πως πρέπει να αναγνωρίσουμε το γεγονός πως η νέα γενιά αλλάζει και στρέφεται προς νέες κατευθύνσεις και πρέπει και εμείς να σκεφτόμαστε το ίδιο και όχι το αντίθετο”.

Ακολουθεί το video με τις σχετικές δηλώσεις.

 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]