Έχετε Suzuki 5+ ετών; Δείτε τα προνομιακά πακέτα συντήρησης!

Έχετε Suzuki ηλικίας 5 ετών και άνω; Το Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών προσφέρει 10 νέα πακέτα συντήρησης κι επισκευής...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Suzuki After Sales

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών της, η Suzuki προσφέρει στους κατόχους αυτοκινήτων της ένα νέο πρόγραμμα προνομίων. Ονομάζεται Service Drive ‘n Smile 5+ και αφορά υπηρεσίες συντήρησης σε αυτοκίνητα άνω των 5 ετών.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Suzuki S-Cross 1.4 Hybrid 48V 129PS 4WD

Αναλυτικότερα, πρόκειται για 10 πακέτα συντήρησης κι επισκευής, τα οποία
εξασφαλίζουν στους οδηγούς της Suzuki υψηλά επίπεδα υπηρεσιών μέσω του έμπειρου και καταρτισμένου Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki αλλά και διαφάνεια μέσω των χαμηλών σταθερών τιμών που ισχύουν.


Επιπλέον της κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας της Suzuki προσφέρονται πακέτα συντήρησης από 30 ευρώ με συνολικό όφελος έως 30%, διετής εγγύηση επισκευών, εργασιών κι ανταλλακτικών, αλλά και δωρεάν ετήσια οδική βοήθεια με κάθε ετήσιο service.

Τα Προνομιακά Πακέτα Service Drive ‘n Smile 5+ καλύπτουν κάθε ανάγκη του συγχρόνου οδηγού και περιλαμβάνουν τις εξής εργασίες:
-Λιπαντικό Service
-Απολύμανση & έλεγχος απόδοσης A/C
-Service ετήσιο (μικρό)
-Αλλαγή τακάκια εμπρός
-Αλλαγή υγρών φρένων
-Αλλαγή σετ συμπλέκτη
-Αλλαγή Μπαταρίας
-Service Ετήσιο (μεγάλο)
-Αλλαγή Ιμάντες εκκεντροφόρων
-Αλλαγή Ιμάντες εκκεντροφόρων & αντλίας νερού

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προνόμια και τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος μπορείτε να βρείτε στο Suzuki.gr.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.