Ειδική Porsche 911 GT2 RS Clubsport 25 αποκλειστικά για πίστα (+video)

Επετειακή έκδοση με 690 ίππους στους πίσω τροχούς! Ιδού η Porsche 911 GT2 RS Clubsport 25, προορίζεται μόνο για πίστα και κοστίζει πάνω από μισό εκατ. ευρώ!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche 911 GT2 RS Clubsport 25

Στην αποκάλυψη της πανίσχυρης Porsche 911 GT2 RS Clubsport 25 προχώρησε η γερμανική εταιρεία. Πρόκειται για ένα μοντέλο που δημιουργήθηκε για να τιμήσει τα 25 χρόνια συνεργασίας της Porsche με το αγωνιστικό τμήμα Manthey Racing και βασίζεται στην Porsche 911 GT2 RS, η οποία στο παρελθόν σημείωσε ρεκόρ ταχύτερου γύρου στην πίστα του Nurburgring.

Διαβάστε επίσης: Από 3D εκτυπωτή τα πιστόνια της Porsche 911 GT2 RS (+video) 

Όπως είναι αντιληπτό από τις επίσημες φωτογραφίες, το εμπρός τμήμα της αγωνιστικής Porsche 911 GT2 RS Clubsport 25 έχει ανασχεδιαστεί πλήρως προκειμένου να γίνει πιο αεροδυναμικό και να προσφέρει βελτιωμένη ψύξη. Σε αρκετά σημεία του αμαξώματος συναντάμε carbon επιφάνειες, αλλά και αρκετά αεροδυναμικά βοηθήματα που προσφέρουν αυξημένη κάθετη δύναμη, ενώ οι τροχοί είναι αγωνιστικοί και φέρουν κεντρικό κλείδωμα.


Στο πίσω μέρος υπάρχει μία τεράστια σταθερή αεροτομή, διαχύτης από ανθρακονήματα, αλλά και διπλή απόληξη της εξάτμισης. Επιπλέον, αρκετά σημεία έρχονται από την αγωνιστική GT3 R, όπως για παράδειγμα οι αεραγωγοί του καπό, οι καθρέφτες, αλλά και το χρώμα του αμαξώματος.

Ο κινητήρας είναι κοινός με αυτόν της Porsche 911 GT2 RS χωρίς κάποια αναβάθμιση. Αυτό σημαίνει ότι το εξακύλινδρο μοτέρ με επίπεδη διάταξη και χωρητικότητα 3,8 λτ. φέρει σύστημα υπερπλήρωσης twin-turbo. Το αποτέλεσμα είναι 690 ίπποι που περνούν αποκλειστικά στον πίσω άξονα μέσω του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη PDK.

Εννοείται πως η Clubsport 25 φέρει όλες τις προδιαγραφές της FIA όπως για παράδειγμα το αγωνιστικό “roll cage” στο εσωτερικό, ενώ εκεί συναντάμε επίσης αγωνιστικό τιμόνι από ανθρακονήματα. Η αγωνιστική έκδοση θα παραχθεί σε μόλις 30 μονάδες και η τιμή της αγγίζει τα 525.000 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.