Έκανε 100.000 χλμ. με μία αλλαγή λιπαντικού – Τρομακτικό θέαμα (+video)

Δείτε τι αντίκρυσε ο μηχανικός μόλις άνοιξε τον κινητήρα του ιαπωνικού μοντέλου! Ο ιδιοκτήτης είχε κάνει μόλις μία αλλαγή λιπαντικού...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
αλλαγή λιπαντικού

Έχουμε τονίσει πολλές φορές πόσο σημαντική είναι η αλλαγή λιπαντικού στον κινητήρα. Ο ιδιοκτήτης αυτού του Infiniti Q50 χρονολογίας 2016 φαίνεται ότι δεν τήρησε και πολύ ευλαβικά το εγχειρίδιο συντήρησης. Σύμφωνα με τον μηχανικό, αντικατέστησε μόλις μία φορά το λιπαντικό και το φίλτρο λαδιού σε διάρκεια επτά ετών, διανύοντας 60.000 μίλια (περίπου 100.000 χιλιόμετρα).

Διαβάστε επίσης: Δείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται ένας κινητήρας Toyota με σχεδόν 500.000 χλμ. (+video)

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο συνεργείο με ενεργοποιημένες κάποιες λυχνίες στον πίνακα οργάνων. Μπήκε στο διαγνωστικό και έβγαλε βλάβες που σχετίζονται με τον αισθητήρα κάποιου εκκεντροφόρου. Το άνοιγμα του κινητήρα ήταν προφανώς μονόδρομος και στο video θα δούμε την κατάστασή του.


Ανοίγοντάς τον, ο μηχανικός δεν πίστευε σε τι κατάσταση ήταν το λιπαντικό. Η μορφή του δεν ήταν υγρή, αλλά στερεή. Θα τον ακούσετε να λέει ότι ήταν τόσο σκληρό σε κάποια σημεία που θύμιζε καμένο πλαστικό. Εξίσου απογοητευτική ήταν και η κατάσταση στο κάρτερ, το οποίο ήταν γεμάτο με κάτι που θύμιζε μαύρη λάσπη. Εννοείται πως ήταν αναπόφευκτο να μην δημιουργηθούν σημαντικές ζημιές, σε βαλβίδες, καδένα χρονισμού και εκκεντροφόρους. Λίγα εξαρτήματα γλίτωσαν, όπως για παράδειγμα ο στρόφαλος.

Ο μηχανικός αναφέρει ότι έγινε συνολικά μία αλλαγή λιπαντικού σε όλα αυτά τα χρόνια, πιθανόν στα πρώτα χιλιόμετρα αυτού του Infiniti Q50. Επειδή το video που ακολουθεί είναι μεγάλης διάρκειας, επισημαίνουμε το στιγμιότυπο που εμφανίζονται οι εκκεντροφόροι για πρώτη φορά (1.50″) και τη στιγμή που αποκαλύπτεται η κατάσταση στο κάρτερ λαδιού (10.30″).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.