Έκδοση Subaru WRX Club Spec, για τα μάτια τους μόνο

Σε μόλις 150 μονάδες θα διατεθεί η ειδική έκδοση Subaru WRX Club Spec. Δείτε σε ποια αγορά θα την δούμε και σε ποιους τομείς διαφοροποιείται...

Βρείτε μας στο

Πριν από λίγο καιρό είχαμε πληροφορηθεί για την διαθεσιμότητα της έκδοσης WRX S4 STI Sport αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας. Τώρα η Subaru ξανά χτυπά με μία έκδοση του WRX που θα διατεθεί μόνο στην αγορά της Αυστραλίας. Ο λόγος για το Subaru WRX Club Spec που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης: Subaru XV αλλάζει λάδια μετά από 36.000 χλμ. Δείτε πώς ήταν στο video 

Ενώ, λοιπόν, όλοι περιμένουμε τις επίσημες πληροφορίες για την επόμενη γενιά Subaru WRX STI, η ιαπωνική φίρμα αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες για το Subaru WRX Club Spec. Η συγκεκριμένη έκδοση θα κατασκευαστεί σε μόλις 150 μονάδες και θα διαφοροποιείται σε κάθε τομέα.

Υπάρχουν τρία διαθέσιμα χρώματα, το WR Peal Blue, το Crystal Blue Silica και το Crystal White Pearl. Οι ζάντες μεγέθους 18 ιντσών έρχονται απευθείας από την κορυφαία έκδοση STI και θα «φιλοξενούν» κόκκινες δαγκάνες της Brembo. Στο εσωτερικό της ειδικής έκδοσης υπάρχουν καθίσματα τύπου bucket από τη Recaro, τριάκτινο τιμόνι του STI και ένα ηχοσύστημα Harman Kardon 8 ηχείων.

Σε επίπεδο κινητήρα δεν υπάρχουν αναβαθμίσεις, συνεπώς ο 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος boxer κινητήρας αποδίδει 264 ίππους και 350 Nm ροπής. Η κίνηση περνά ασφαλώς και στους τέσσερις τροχούς, ενώ υπάρχουν δύο διαθέσιμες επιλογές για τη μετάδοση. Η μία είναι το χειροκίνητο σασμάν έξι σχέσεων και η άλλη το αυτόματο CVT.