Εκπαίδευση στη Σουηδία στα μέλη της Volvo Trucks and Buses Ελλάδας

Στελέχη του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και των εξουσιοδοτημένων συνεργείων Volvo Trucks and Buses επισκέφθηκαν τη Volvo στη Σουηδία για να εκπαιδευτούν.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Volvo Trucks and Buses Ελλάδας στη Σουηδία

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση της ελληνικής αντιπροσωπείας σε αυτό το ταξίδι, οι συνεργάτες του Ομίλου είχαν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στην τεχνολογία και την καινοτομία που χαρακτηρίζουν τα φορτηγά Volvo ανακαλύπτοντας τις βέλτιστες πρακτικές και τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες στον κλάδο των μεταφορών.

Διαβάστε επίσης: Honda B16A: Ο κινητήρας που έκανε διάσημο το VTEC

Το ταξίδι ξεκίνησε με την επίσκεψη σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο Volvo Trucks and Buses στην περιοχή Boras της Σουηδίας, όπου οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του και να εμβαθύνουν σε νέα συστήματα διαχείρισης προγραμμάτων προληπτικής συντήρησης, επισκευής και εξυπηρέτησης των οχημάτων.


Στα κεντρικά γραφεία της Volvo οι συνεργάτες συμμετείχαν σε προγράμματα εκπαίδευσης ενώ παρακολούθησαν παρουσιάσεις από κορυφαίους ειδικούς της Volvo με σκοπό την κατανόηση των προϊόντων και τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πελάτες Volvo Trucks.

Διαβάστε επίσης: Πωλητήριο στο θρυλικό αυτοκίνητο του Ayrton Senna – Το εξαψήφιο ποσό που ζητείται

Επισκέφτηκαν επίσης το Κέντρο Εμπειρίας Volvo Trucks Experience Center (VTEX) στο Gothenburg όπου η ομάδα της Volvo Trucks and Buses παρακολούθησε την κατασκευή ενός φορτηγού διασχίζοντας με το ειδικό τρενάκι της Volvo όλη τη γραμμή παραγωγής μέσα στο εργοστάσιο.

Από το ταξίδι δεν έλειψε ούτε η εμπειρία του test drive όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν διαφορετικά φορτηγά συμπεριλαμβανομένων και ηλεκτρικών με γεμάτα φορτία.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.