Έκτακτο: Απαγόρευση κυκλοφορίας στην δεύτερη μεγαλύτερη γέφυρα της Ελλάδας

Από το βράδυ της 16ης Μαρτίου έχει τεθεί σε ισχύ η ολική απαγόρευση κυκλοφορίας. Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Γέφυρα Σερβίων

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από μερικές ημέρες, έντονο προβληματισμό έχουν δημιουργήσει στους ειδικούς οι σοβαρές ρωγμές που έχουν εντοπιστεί στην Γέφυρα Σερβίων. Με ανακοίνωσή της, η Περιφέρεια γνωστοποίησε πως αποφασίστηκε η ολική απαγόρευση κυκλοφορίας από το βράδυ της 16ης Μαρτίου.

Video: Δείτε πως κατασκευάζεται γέφυρα τύπου BAILEΥ από τον ελληνικό στρατό

Υπενθυμίζουμε ότι η Γέφυρα Σερβίων είναι η δεύτερη μεγαλύτερη σε μήκος γέφυρα της Ελλάδας. Το μήκος της αγγίζει 1.372 μέτρα και δόθηκε σε χρήση το μακρινό 1975. Η εν λόγω γέφυρα βρίσκεται στον Νομό Κοζάνης και αποτελεί διέλευση πάνω από την τεχνητή λίμνη Πολυφύτου.

Από τις αρχές του 2020 είχαν εντοπιστεί σοβαρές ρωγμές στην γέφυρα και τώρα έχει φτάσει η ώρα της αποκατάστασης. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας η τελευταία επιθεώρηση της γέφυρας έγινε το 1995 μετά τον σεισμό του Μάιου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας:
Η Περιφερειακή Αρχή, με μόνο μέλημα πάντοτε την ασφάλεια των πολιτών της, προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αρμοδιότητάς της, ακολουθώντας τις υποδείξεις ειδικών επιστημόνων και των Υπηρεσιών της. Με αυτά τα κριτήρια, αποφασίστηκε και η ολική απαγόρευση κυκλοφορίας στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, από το βράδυ της 16ης Μαρτίου. Όλοι εργαζόμαστε ασταμάτητα για την όσο το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία των συμπολιτών μας και την ελαχιστοποίηση των οικονομικών συνεπειών για την περιοχή.

Πηγή: pdm.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.