Ατύχημα με συρμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά

Εκτροχιάστηκε πριν από λίγο συρμός του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά. Δείτε τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το σοβαρό ατύχημα που συνέβη πριν από λίγο.

Βρείτε μας στο

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο (7/7/2020) όταν συρμός του ΗΣΑΠ προσέκρουσε στους προστατευτικούς προσκρουτήρες στο σταθμό της Κηφισιάς με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον οκτώ άτομα (οι πληροφορίες προς το παρόν είναι συγκεχυμένες σχετικά με τον αριθμό των τραυματιών).Δείτε επίσης: Γιατί τα πίσω παράθυρα σε κάποια αυτοκίνητα δεν κατεβαίνουν μέχρι κάτω;

Πρόκειται για επτά γυναίκες και έναν άνδρα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό και τον Ερυθρό Σταυρό. Ευτυχώς είναι όλοι σε καλή κατάσταση και δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως ο μηχανοδηγός δεν κατάφερε να ελαττώσει ταχύτητα, είτε διότι δεν έπιασαν τα φρένα του τρένου λόγω της ολισθηρότητας, είτε λόγω μηχανικής βλάβης (τα αίτια θα διερευνηθούν φυσικά), με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο τοιχίο της αποβάθρας, τραυματίζοντας κάποια από τα άτομα που βρίσκονταν στο σημείο.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και διασώστες για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

ΠΗΓΗ: star.gr

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr