Ελαστικά της Ford που σώζουν ζωές και στη θάλασσα (+video)

Με έναν ευφάνταστο και αποτελεσματικό τρόπο η Ford βρίσκεται στο πλευρό του Βρετανού ναυαγοσώστη αυξάνοντας τα επίπεδα ασφάλειας στις παραλίες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford ασφάλεια θάλασσα 2020

Η Royal National Lifeboat Institution (RNLI) είναι η μεγαλύτερη φιλανθρωπική οργάνωση στο Ηνωμένο Βασίλειο η οποία έχει ως έργο τη διάσωση εκείνων που κινδυνεύουν στη θάλασσα με τους ναυαγοσώστες της να επιτηρούν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε 170 παραλίες με επίγεια αλλά και πλωτά μέσα.

Με μια ευφάνταστη πρωτοβουλία της η Ford κάνει τώρα τη ζωή του ναυαγοσώστη της RNLI πιο εύκολη, αυξάνοντας παράλληλα τα επίπεδα ασφάλειας των λουόμενων δια της ενημέρωσης! Πολύ απλά η Ford παρήγγειλε και τοποθέτησε στα Ranger που χρησιμοποιεί η φιλανθρωπική οργάνωση ελαστικά με τροποποιημένη γόμα, τα οποία αφήνουν “μηνύματα” και οδηγίες στην άμμο όταν το pick up της Ford βρίσκεται σε κίνηση.

“float to live” (μείνε στην επιφάνεια για να ζήσεις), “no inflatables” (όχι φουσκωτά) και “call 999 in an emergency” ( σε περίπτωση ανάγκης καλέστε 999) είναι τα τρία μηνύματα που επέλεξαν οι άνθρωποι της RNLI να αφήνονται ως ίχνος στις αμμουδιές των βρετανικών παραλιών καθώς το Ranger βρίσκεται και κίνηση, αφού όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, ο ναυαγοσώστης δεν μπορεί να είναι παντού όλη την ώρα.

Αλήθεια θα μπορούσε να γίνει κάτι ανάλογο και για στις δικές μας παραλίες με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ασφάλειας; Εσείς τι λέτε;

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr