“Ελλάδα 2.0”: Σχεδόν 1.000 χλμ. του οδικού δικτύου αποκτούν LED φωτισμό

Ξεκινά ο διαγωνισμός ύψους 130 εκατ. ευρώ! Θα "φωτίσει" 958 χλμ. οδικού δικτύου της Ελλάδας. Led φωτισμός σε αυτόνομους στύλους με φωτοβολταϊκό πάνελ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
LED φωτισμός

Την έναρξη μεγάλου διαγωνισμού ύψους 130 εκατ. ευρώ ξεκίνησε το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας με σκοπό να τοποθετηθεί LED φωτισμός με αυτόνομους στύλους σε 958 χιλιόμετρα οδικού δικτύου σε όλη την Ελλάδα. Θα τοποθετηθούν σε 13 Περιφέρειες της χώρας για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας, αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Περιφέρεια Αττικής: LED σε όλους τους δρόμους μέχρι το τέλος του έτους

Η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στα πλαίσια του σχεδίου “Ελλάδα 2.0”. Πιο αναλυτικά, 13 Περιφέρειες της χώρας θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν 31.938 νέους, αυτόνομους στύλους φωτισμού τεχνολογίας LED.


Στα πλαίσια της εν λόγω αναβάθμισης, κάθε μία από τις Περιφέρειες θα πρέπει να προτείνει τμήματα οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της που παρατηρείται έλλειψη οδικού φωτισμού. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί εκεί που είναι αυξημένος ο βαθμός επικινδυνότητας (βάσει συχνότητας τροχαίων ατυχημάτων).

Κάθε στύλος φωτισμού θα εξοπλίζεται με φωτοβολταϊκό πάνελ και μπαταρία λιθίου-νικελίου, η οποία θα φορτίζει την ημέρα και θα ρευματοδοτεί το φωτιστικό led κατά τις νυχτερινές ώρες.

Πηγή: insider.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.