Ελληνική αγορά αυτοκινήτου: Δυναμική άνοδος και τον Φεβρουάριο

Ανοδικά κινήθηκε η ελληνική αγορά αυτοκινήτου και τον Φεβρουάριο με τις ταξινομήσεις να καταγράφουν σημαντική αύξηση σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ταξινομήσεις

Η ελληνική αγορά αυτοκινήτου συνεχίζει την ανοδική της πορεία για δεύτερο συνεχόμενο μήνα και έπειτα από την εντυπωσιακή αύξηση που σημειώθηκε στις ταξινομήσεις τον Ιανουάριο ο Φεβρουάριος συνεχίζει με θετικό πρόσημο.

Διαβάστε επίσης- Ταξινομήσεις: Το Top 10 στην ελληνική αγορά για τον Ιανουάριο

Ειδικότερα και έναντι του Φεβρουαρίου του 2022, οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών αυτοκινήτων τον μήνα που μας πέρασε σημείωσαν αύξηση της τάξης του 17,8% και έφτασαν στις 9.960 έναντι 8.495 ταξινομήσεων.

Η κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων αναδείχθηκε για μία ακόμη φορά ως η δημοφιλέστερη στην Ελλάδα και συγκέντρωσε το μεγαλύτερο μερίδιο των ταξινομήσεων με ποσοστό 29,4% επί του συνόλου. Σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2022 η αύξηση που καταγράφεται φτάνει στο 6,5%.

Ταξινομήσεις

Δεύτερη δημοφιλέστερη κατηγορία στη χώρα ήταν τα μικρά SUV (B-SUV), τα οποία και συγκέντρωσαν το 25,9% των συνολικών ταξινομήσεων, ενώ σε σχέση με τις αντίστοιχες ταξινομήσεις του Φεβρουαρίου του 2022 παρουσιάζεται μικρή πτώση επί της πίτας της τάξης του -2,8%.

Ταξινομήσεις Ελλάδα: Η εταιρεία που κατάφερε να ξεπεράσει την Toyota

Τα SUV της μικρομεσαίας κατηγορίας ήταν η τρίτη δημοφιλέστερη κατηγορία με ποσοστό 23,7% και αύξηση στο μερίδιό τους 1,3% έναντι του ίδιου χρονικού διαστήματος της περσινής χρονιάς, ενώ στην τέταρτη και την πέμπτη θέση βρίσκονται τα μικρομεσαία αυτοκίνητα και τα αυτοκίνητα πόλης με 7,3% και 5,6% αντίστοιχα.

Αναφορικά με τον τύπο καυσίμου τα μοντέλα με κινητήρα βενζίνης συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτιμήσεις με το ποσοστό επί του συνόλου να φτάνει στο 40,9% και να παρουσιάζει μικρή πτώση σε σχέση με πέρσι, κατά -3,2 ποσοστιαίες μονάδες.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν τα μοντέλα με υβριδικά συστήματα κίνησης και 28,5% μερίδιο ταξινομήσεων, ενώ ακολούθησαν τα μοντέλα με κινητήρες πετρελαίου, με μερίδιο 19,1% (+2,8%).

Αύξηση παρουσίασε και το μερίδιο των επαναφορτιζόμενων αυτοκινήτων (αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά), το οποίο έναντι του προηγούμενου Φεβρουαρίου αυξήθηκε κατά 1,6% και έφτασε στο 9% επί του συνόλου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.