Ταξινομήσεις: Το TOP 10 στην ελληνική αγορά για τον Ιανουάριο

Από τα δέκα μοντέλα, τα πέντε ήταν την κατηγορίας supermini. Πάμε να δούμε πως διαμορφώθηκε το TOP 10 στην Ελλάδα τον μήνα που μας πέρασε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ταξινομήσεις

Στην δημοσίευση των ταξινομήσεων ανά μοντέλο για τον περασμένο Ιανουάριο προχώρησε ο ΣΕΑΑ. Ώρα να δούμε τα δέκα πιο δημοφιλή μοντέλα στην Ελλάδα, αλλά και σε ποια κατηγορία ανήκει το καθένα. Πριν πάμε στην λίστα των “best-sellers”, να τονίσουμε ότι ο Ιανουάριος ήταν ένας κορυφαίος μήνας με αύξηση κατά 90% συγκριτικά με το ίδιο διάστημα του 2022.

Ελλάδα: Εκτόξευση στις ταξινομήσεις με +90% τον Ιανουαρίου

Στην πρώτη θέση βρέθηκε το Opel Corsa, το οποίο με αύξηση κατά 26,10% έφτασε στις 1.055 ταξινομήσεις. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε άλλο ένα supermini, πρόκειται για το Citroen C3 με 769 αντίτυπα, ενώ ακολούθησε το Toyota Yaris με 644. Βλέπουμε, λοιπόν, ότι η κορυφαία τριάδα κατακλύζεται από μοντέλα της supermini κατηγορίας.

Συνεχίζουμε με δύο μοντέλα της Hyundai, τα i20 και τα i10, αυτοκίνητα που βρέθηκαν στην 4η και 5η θέση με 397 και 371 ταξινομήσεις αντίστοιχα. Μάλιστα, το i10 είναι και το αυτοκίνητο που βρέθηκε στην κορυφή της A-Segment κατηγορίας. Στην έκτη θέση βρέθηκε το Peugeot 208 με 346 ταξινομήσεις, ενώ από εκεί και πέρα έχουμε την “επέλαση” των SUV.

Το Peugeot 2008 βρέθηκε στην 7η θέση με 320 ταξινομήσεις και ακολούθησαν τα VW
T-Roc και Suzuki Vitara με 293 και 271 ταξινομήσεις αντίστοιχα, ολοκληρώνοντας την πρώτη 10άδα για την ελληνική αγορά.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.