Ταξινομήσεις Ελλάδα: Η εταιρεία που κατάφερε να ξεπεράσει την Toyota

Ποια εταιρεία κατάφερε να ξεπεράσει σε ταξινομήσεις την Toyota στον πρώτο μήνα του έτους. Δείτε ποια είναι, αλλά και το μοντέλο της που "σάρωσε"!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ταξινομήσεις

Η Toyota είναι μία εταιρεία που έχει καταφέρει να πετυχαίνει πρωτιά στις περισσότερες από τις κατηγορίες που έχει εκπρόσωπο. Παραδόξως, όμως, η χρονιά ξεκίνησε με μία άλλη εταιρεία στην κορυφή. Ο λόγος για την Opel, η οποία κατέγραψε μία ξέφρενη πορεία μέσα στον Ιανουάριο που μας πέρασε.

Ελλάδα: Εκτόξευση στις ταξινομήσεις με +90% τον Ιανουαρίου

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι μέσα στον Ιανουάριο ταξινομήθηκαν στην Ελλάδα 10.532 νέα αυτοκίνητα, σχεδόν διπλάσιος αριθμός συγκριτικά με τις 5.522 ταξινομήσεις στο ίδιο διάστημα του 2022. Μεγάλος νικητής στο ξεκίνημα της χρονιάς ήταν, όπως αναφέραμε, η Opel. Συνολικά ταξινομήθηκαν 1.390 αυτοκίνητά της, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Toyota με 1.166 ταξινομήσεις. Η τριάδα ολοκληρώθηκε με την Hyundai των 1.143 ταξινομήσεων.


“Ρίχνοντας” μία ματιά στην αναλυτική λίστα με τα μοντέλα, θα διαπιστώσει κανείς ότι το Opel Corsa είναι αυτό που εκτόξευσε την εταιρεία, μιας και ταξινομήθηκε σε 1.055 αντίτυπα. Μάλιστα, κέρδισε και τον τίτλο του “best-seller” Ιανουαρίου, αφού ξεπέρασε τα μοντέλα όλων των κατηγοριών.

Πηγή: seaa.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.