“Εμφύλια” μάχη με όλες τις Porsche στην ίδια ευθεία (+video)

Από το SUV των 440 ίππων, μέχρι την ηλεκτρική Taycan των 1.050 Nm ροπής, η οποία είναι και το μεγάλο φαβορί. Θα τα καταφέρει απέναντι στον... θερμικό ανταγωνισμό;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche

Συνηθίζεται στις μάχες του “carwow” να βλέπουμε αυτοκίνητα διαφορετικών εταιρειών. Αυτή τη φορά, όμως, συγκεντρώθηκαν έξι μοντέλα της Porsche και είναι αντιμέτωπα στην ίδια ευθεία. Μέγα φαβορί, ειδικά στην εκκίνηση από στάση, είναι η μία και μοναδική αμιγώς ηλεκτρική της παρέας, η Porsche Taycan. Πριν δούμε το video, αξίζει να ρίξουμε μία ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων.

Ξεκινάμε με την Porsche 911 Turbo S, η οποία τροφοδοτείται από έναν twin-turbo εξακύλινδρο κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 650 ίππους και 850 Nm ροπής, ενώ το βάρος της αγγίζει τα 1.690 κιλά. Ακολουθεί η Porsche Taycan Turbo S με τους 761 ίππους και την τρομακτική ροπή των 1.050 Nm. Μεγάλο μειονέκτημα, βέβαια, είναι το βάρος των 2.295 κιλών.

Σειρά έχει η Porsche Panamera Turbo S, με τον 4λιτρο V8 να αποδίδει 640 ίππους και 820 Nm ροπής. Ακολουθούν τα δύο SUV της παρέας, με την Porsche Macan GTS να αποδίδει 440 ίππους και την Porsche Cayenne Turbo GT 640 ίππους. Ασφαλώς, δεν απουσιάζει και η roadster επιλογή που είναι και η ελαφρύτερη του συγκριτικού (1.435 κιλά). Πρόκειται για την Porsche Boxster GTS, η οποία αποδίδει 400 ίππους και 430 Nm ροπής.

Πηγή: carwow

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.