Ένα αεροπλάνο μέσα στην Αττική Οδό – Δεν πήγαινε στο Αεροδρόμιο! (+video)

"Δεν μπήκε απλά στην Αττική Οδό, πήγαινε και ανάποδα", έγραφαν χαριτολογώντας στο Twitter! Δείτε τι αεροπλάνο είναι αυτό που βρέθηκε στην Αττική Οδό...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αεροπλάνο

Είναι γεγονός ότι δεν συναντάμε κάθε μέρα αεροπλάνα μέσα στην Αττική Οδό. Συνέβη και αυτό παρ’ όλα αυτά και, όπως ήταν λογικό, η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Το θέαμα που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα είδαν όσοι βρέθηκαν στον αυτοκινητόδρομο της Αττικής της Παρασκευή.

Δείτε επίσης: Καλιφόρνια – Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου σε αυτοκινητόδρομο (+video) 

Σε μία νταλίκα βρισκόταν η καμπίνα του επιβατικού αεροπλάνου, ενώ ακολουθούσαν και άλλα τμήματα, όπως τα φτερά. Οι πιο παρατηρητικοί διαπίστωσαν ότι στα φτερά αναγράφονταν τα αρχικά “ΕΚΑΜ”, που προέρχονται από το τμήμα “Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα” της Ελληνικής Αστυνομίας.


Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται για κάποιο αεροπλάνο που πήγαινε ή αποχωρούσε από το Ελ. Βενιζέλος. Κατασκευάστηκε στην Λάρισα και μεταφέρθηκε στα πλαίσια δωρεάς στις εγκαταστάσεις της ΕΚΑΜ στο Μαρκόπουλο, προκειμένου οι Ειδικές Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. να εκπαιδεύονται σε σενάρια αεροπειρατείας σε όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικές συνθήκες.

Όπως και να ‘χει, το θέαμα ήταν μοναδικό και πολλοί οδηγοί έσπευσαν να απαθανατίσουν αυτή την ξεχωριστή στιγμή. Ακολουθεί σχετικό video:

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.