Ένα ελληνικό χωριό “πραγματική” ζωγραφιά – Δείτε που βρίσκεται!

Το χωριό έχει ερημώσει, δύο γυναίκες όμως του "έδωσαν" ξανά ζωή με έναν ιδιαίτερα νοσταλγικό τρόπο! Δείτε τις ζωγραφιές στα παρατημένα μαγαζιά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κάτω Πορρόια

Τα ελληνικά χωριά ερημώνουν εδώ και πολλές δεκαετίες στην Ελλάδα, μιας και οι νέοι τα εγκαταλείπουν μεταφερόμενοι σε μεγαλύτερα αστικά κέντρα. Η εικόνα των κλειστών καταστημάτων πολλές φορές είναι στενάχωρη, ωστόσο δύο γυναίκες αποφάσισαν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στο χωριό τους.

Διαβάστε επίσης: Το χωριό της Ελλάδας που χαρακτηρίζεται “πολεοδομικό αριστούργημα” (+video) 

Ονομάζεται Κάτω Πορρόϊα, βρίσκεται στον Νομό Σερρών, κοντά στην Τεχνητή Λίμνη Κερκίνη και πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την ακριβή τοποθεσία στους ψηφιακούς χάρτες της Google. Εκεί, λοιπόν, κατοικούν δύο γυναίκες, η Ελένη Καραφλούδη και η Κλεονίκη Ζωίδου. Πήρα τα πινέλα τους και, με την αρωγή του Πολιτιστικού Συλλόγου, έδωσαν ξανά “πνοή” στα παλιά, εγκαταλελειμμένα καταστήματα μιας άλλης εποχής.


“Ζωγραφίσαμε 12 προσόψεις, αναδεικνύοντας την παλιά χρήση καταστημάτων αλλά και τη ζωή γενικότερα του χωριού, τις περασμένες δεκαετίες. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος μας παρείχε κάποια χρώματα και μάστορες που μας βοήθησαν στις αναπαλαιώσεις των εξωτερικών όψεων των κτιρίων” αναφέρει η κ.Καραφλούδη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

“Είναι πολλοί αυτοί που σταματούν για να βγάλουν φωτογραφίες, διαφημίζοντας έτσι τα Κάτω Πορρόϊα” τόνισε η κ.Καραφλούδη, υπενθυμίζοντας ότι κάποτε στο σχολείο του χωρίου βρίσκονταν 300 παιδιά. Τώρα οι μόνιμοι κάτοικοι είναι μόλις 400. Οφείλουμε να αναφέρουμε ότι οι δουλειά των δύο γυναικών είναι μοναδική, σε γεμίζει νοσταλγία να βλέπεις ζωγραφιές από καταστήματα μιας άλλης εποχής, όπως το μπακάλικο “Η Αφθονία”!

Πηγή: amna.gr, εικόνες: newsit.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.