Ένα ρολόι αντάξιο του σκληροτράχηλου Toyota Land Cruiser

H Toyota κέρδισε φέτος το Dakar στην κατηγορία αυτοκινήτων παραγωγής με το Land Cruiser 200 και σε συνεργασία με την Casio μας παρουσιάζουν ένα ρολόι αντάξιο των δυνατοτήτων του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Casio G-SHOCK x Toyota Land Cruiser Mudmaster

Συγκεκριμένα το γνωστό για την αντοχή του Casio G-SHOCK είναι πλέον διαθέσιμο και στην έκδοση “x Toyota Land Cruiser Mudmaster”, όπως είναι η πλήρης ονομασία του ρολογιου χειρός της ιαπωνικής εταιρείας, που προέκυψε από τη συνεργασία της Casio με την Toyota Auto Body Team Land Cruiser.

Διαβάστε επίσης – Mosphera: Το ηλεκτρικό scooter-πατίνι των κομάντο!

Η θυγατρική του ιαπωνικού κολοσσού κατασκευάζει αμαξώματα για την Toyota, ενώ από το μακρινό 1995 συμμετέχει με τη δική της ομάδα στο θρυλικό Dakar. Φέτος μάλιστα κέρδισε την κατηγορία των αυτοκινήτων παραγωγής με το Lan Cruiser 200 που προετοιμασε η ίδια με το αυτοκίνητο με νούμερο 242 και πλήρωμα τους Akira Miura (υπάλληλος της Toyota Auto Body!) και Laurent Lichtleuchter.

Το Casio GWG-2000TLC-1AER Mudmaster είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό ρολόι χειρός που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, τουλάχιστον για τους φίλους των extreme σπορ. Αδιάβροχο σε βάθος έως και 200 μέτρα, το ρολόι αντλεί την ενέργεια του από τον ήλιο, φέρει θερμόμετρο, πυξίδα, βαρόμετρο και υψόμετρο και αντιχαρακτικό κρύσταλλο από ζαφείρι.

Διαβάστε επίσης: Μια Aston Martin… να την πιείς στο ποτήρι!

Η συγκεκριμένη ειδική έκδοση ξεχωρίζει από τα σφυρήλατα ανθρακονημάτινα προστατευτικά για τα κουμπιά του ρολογιού αλλά και την κυρίως προστασία του σώματος του ρολογιού που είναι κατασκευασμένη επίσης από το ίδιο υλικό. Παράλληλα τα λουράκια του είναι διακοσμημένα με γραφικά που μοιάζουν με λάσπες, ενώ η πλάκα στο πίσω μέρος είναι και αυτή που υποδηλώνει τη συνεργασία μεταξύ της Casio με την Toyota Auto Body.

Η τιμή του Casio G-SHOCK x Toyota Land Cruiser Mudmaster ανέρχεται στα 935 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.