Ένα Subaru WRX STi μαγεύει τον… ψηφιακό κόσμο!

Πρόσφατα οι Ιάπωνες γιόρτασαν τα 50 χρόνια του συστήματος τετρακίνησης, μακάρι να το γιόρταζαν με ένα Subaru WRX STI σαν κι αυτό...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Subaru WRX STI

Το Subaru WRX STI είναι ένα αυτοκίνητο που αποτελεί πλέον παρελθόν, όσο κι αν οι λάτρεις της εταιρείας ονειρεύονται την αναβίωση του. Πρόσφατα, η ιαπωνική εταιρεία γιόρτασε τον μισό αιώνα της τετρακίνησης Symmetrical AWD με ένα νέο SUV. Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, όμως, μας δείχνει πως θα μπορούσε να γιορταστεί η επέτειος με τον πλέον ονειρικό τρόπο. Ασφαλώς με ένα Subaru WRX STI σαν το εικονιζόμενο.

Διαβάστε επίσης: Όταν η Subaru διένυσε 100.000 συνεχόμενα χλμ. με μέση ταχύτητα 223 χλμ./ώρα (+video) 

Πρόκειται για δημιούργημα του Arnold Verghese, ανεξάρτητου δημιουργού που παρουσιάζει τις ψηφιακές του δημιουργίες στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, γνωστή με το όνομα “arnold_design”. Όπως μας εξηγεί ο ίδιος, η σχεδίαση δανείζεται αρκετά στοιχεία από το concept STi που είχε παρουσιαστεί στο παρελθόν. Υπάρχουν όμως διευρυμένα φτερά για να χωρέσουν οι ζάντες 19 ιντσών, αλλά και κάποια αεροδυναμικά βοηθήματα ακριβώς από πάνω.

Συνεχίζουμε με το πίσω μέρος, εκεί όπου διατηρείται ο εργοστασιακός προφυλακτήρας, αλλά έχει ενσωματωθεί ένας εντελώς διαφορετικό διαχύτης. Ασφαλώς δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και μία μεγάλη, σταθερή αεροτομή. Άλλωστε, είναι ένα στοιχείο που αποτελούσε πάντοτε σήμα κατατεθέν του ιαπωνικού sedan.

Για το τέλος αφήσαμε τις χρωματικές επιλογές, με το όμορφο μπλε να κυριαρχεί και να συνδυάζεται με κόκκινες γραμμές στο κάτω μέρος του αμαξώματος. “Κερασάκι στην τούρτα” αποτελούν σίγουρα οι χρυσαφί ζάντες 19 ιντσών της BBS, αλλά και οι μπλε δαγκάνες που φιλοξενούνται στο εσωτερικό. Πατώντας εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε την σχετική σελίδα για να δείτε περισσότερες δημιουργίες του καλλιτέχνη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.