Ένα ξενοδοχείο για “γνήσιους” petrolheads (+video)

Ένα ξενοδοχείο "κομμένο και ραμμένο" στα γούστα των οπαδών της αυτοκίνησης. Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στη Στουτγκάρδη, μάλλον θα πρέπει να δείτε το V8 Hotel!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ξενοδοχείο για petrolheads

Είστε Alfista, λάτρης της βαυαρικής σχολής ή της Mercedes-Benz; Σε αυτό το ξενοδοχείο, το δωμάτιό σας θα έχει διακόσμηση σύμφωνα με τις αυτοκινητιστικές σας “αδυναμίες”. Ώρα να γνωρίσουμε το πολυτελές “V8 hotel” που απευθύνεται σε ανθρώπους που αγαπούν τα αυτοκίνητα και όχι μόνο.

TractioN 2018 | Επίσκεψη στο Μουσείο της Mercedes-Benz στη Γερμανία

Βρίσκεται στο κέντρο της Στουτγάρδης και από το 2018 φιλοξενεί ανθρώπους σε ένα από τα 153 δωμάτια που διαθέτει συνολικά. Το “V8 hotel” έχει μία ιδιαίτερη αισθητική, μιας και απευθύνεται κυρίως σε λάτρεις του αυτοκινήτου, του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των αεροσκαφών. Όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες, αρκετά από τα δωμάτια (τα 26 πιο συγκεκριμένα) έχουν ως θέμα τους μία μάρκα αυτοκινήτου, όπως η Alfa Romeo, η BMW και η Mercedes-Benz.

Ενδεικτικά, οι οπαδοί της BMW μπορούν να επιλέξουν ένα δωμάτιο όπου το κρεβάτι θα έχει το σχήμα του μοντέλου Σειρά 3 e36, άλλοι θα κοιμηθούν στο κρεβάτι με το δημοφιλές “σκαθάρι” του κινηματογράφου, το VW Beetle με τον αριθμό 53, γνωστό και ως “Herbie”. Ασφαλώς υπάρχουν και άλλες μάρκες, όπως η Jaquar και η Porsche.

Η πολυτέλεια είναι επίσης ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, αφού δε λείπει σχεδόν τίποτα. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους στο μπαρ, να δουν την αγαπημένη τους ταινία σε αίθουσα σινεμά ή να απολαύσουν το γεύμα τους δίπλα σε όμορφες αντίκες του παρελθόντος. Ασφαλώς, υπάρχουν και σουίτες! Αν αγαπάτε τις Mercedes-Benz θα βρείτε την “V12 – The Mercedes Suite”, όπου η τιμή διαμονής διαμορφώνεται περίπου στα 620 ευρώ ανά βραδιά.

Ακολουθεί το σχετικό video, ενώ πατώντας εδώ θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του “V8 hotel” για να βρείτε κάθε λεπτομέρεια σε περίπτωση που αγαπάτε τα αυτοκίνητα και σχεδιάζετε να επισκεφθείτε σύντομα την Στουτγκάρδη!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.