Έναρξη παραγωγής για τη νέα Skoda Octavia

Η παραγωγή για τη νέα 4η γενιά της Skoda Octavia, της καλύτερης Octavia όλων των εποχών όπως επισημαίνουν οι Τσέχοι, ξεκίνησε με κάθε επισημότητα στην Mladá Boleslav.

Βρείτε μας στο
Skoda Octavia new


Η νέα Skoda Octavia είναι εδώ και μερικές εβδομάδες γεγονός. Η 4η γενιά του best seller της Skoda, με περισσότερα από 6,5 εκατ. πωλήσεις από το 1959 μέχρι και σήμερα, πέρασε ήδη από την γραμμή παραγωγής του εργοστάσια της Skoda, στην Mladá Boleslav της Τσεχίας. Το πρώτο μοντέλο βγήκε από τις πύλες του εργοστασίου στις 28 Νοεμβρίου.

Η παραγωγή της νέας γενιάς Octavia θα φιλοξενηθεί στο υπόστεγο M13, στο ίδιο εργοστάσιο που κατασκευάστηκε για πρώτη φορά η μοντέρνα εκδοχή του τσέχικου μοντέλου πριν από 20 χρόνια.

Το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της Skoda έχει τη δυνατότητα να παράγει 1.150 νέες Octavia κάθε μέρα με στόχο να καλύψει τη μεγάλη ζήτηση του μοντέλου. Αυτός είναι και ο λόγος που η γραμμές παραγωγής του εκσυγχρονίστηκαν πριν από την έναρξη κατασκευής της νέας Octavia.

«Η έναρξη της παραγωγής της νέας Octavia στο κυρίως εργοστάσιο μας στην Mladá Boleslav σημαίνει την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην εντυπωσιακή ιστορία επιτυχίας για το εμβληματικό μοντέλο της μάρκας μας. Έχουμε επενδύσει στην ανακαίνιση των γραμμών παραγωγής μας που μας επιτρέπουν να κατασκευάσουμε την καλύτερη Octavia όλων των εποχών, πάνω στην ώρα για την 60η της επέτειο.», δήλωσε ο Michael Oeljeklaus, μέλος του δ.σ. και υπεύθυνος για την Παραγωγή και τα Logistics.

Δείτε εδώ ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για τη νέα Skoda Octavia.