Έναρξη παραγωγής για τη νέα Skoda Octavia

Η παραγωγή για τη νέα 4η γενιά της Skoda Octavia, της καλύτερης Octavia όλων των εποχών όπως επισημαίνουν οι Τσέχοι, ξεκίνησε με κάθε επισημότητα στην Mladá Boleslav.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Skoda Octavia new

Η νέα Skoda Octavia είναι εδώ και μερικές εβδομάδες γεγονός. Η 4η γενιά του best seller της Skoda, με περισσότερα από 6,5 εκατ. πωλήσεις από το 1959 μέχρι και σήμερα, πέρασε ήδη από την γραμμή παραγωγής του εργοστάσια της Skoda, στην Mladá Boleslav της Τσεχίας. Το πρώτο μοντέλο βγήκε από τις πύλες του εργοστασίου στις 28 Νοεμβρίου.

Η παραγωγή της νέας γενιάς Octavia θα φιλοξενηθεί στο υπόστεγο M13, στο ίδιο εργοστάσιο που κατασκευάστηκε για πρώτη φορά η μοντέρνα εκδοχή του τσέχικου μοντέλου πριν από 20 χρόνια.

Το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της Skoda έχει τη δυνατότητα να παράγει 1.150 νέες Octavia κάθε μέρα με στόχο να καλύψει τη μεγάλη ζήτηση του μοντέλου. Αυτός είναι και ο λόγος που η γραμμές παραγωγής του εκσυγχρονίστηκαν πριν από την έναρξη κατασκευής της νέας Octavia.


“Η έναρξη της παραγωγής της νέας Octavia στο κυρίως εργοστάσιο μας στην Mladá Boleslav σημαίνει την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην εντυπωσιακή ιστορία επιτυχίας για το εμβληματικό μοντέλο της μάρκας μας. Έχουμε επενδύσει στην ανακαίνιση των γραμμών παραγωγής μας που μας επιτρέπουν να κατασκευάσουμε την καλύτερη Octavia όλων των εποχών, πάνω στην ώρα για την 60η της επέτειο.”, δήλωσε ο Michael Oeljeklaus, μέλος του δ.σ. και υπεύθυνος για την Παραγωγή και τα Logistics.

Δείτε εδώ ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για τη νέα Skoda Octavia.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]