Έναρξη παραγωγής για το ευρωπαϊκό Jeep Avenger

H Jeep ανακοίνωσε την έναρξη της κανονικής παραγωγής για το αμιγώς ηλεκτρικό Avenger, το οποίο κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του ομίλου Stellantis στην Πολωνία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Έναρξη παραγωγής για το Jeep Avenger στην Ευρώπη

Μετά την κατασκευή των πρώτων αυτοκινήτων προ-παραγωγής, το εργοστάσιο της Stellantis στο Tychy της Πολωνίας ξεκινά την κανονική παραγωγή του Jeep Avenger, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου στην ιστορία της μάρκας.

Διαβάστε επίσης – Jeep in Athens: Οδηγική εμπειρία με ασφάλεια και στιλ στην πόρτα σου!

“Το Avenger είναι το πρώτο Jeep που κατασκευάζεται στο Tychy και όλη η ομάδα μας είναι εξαιρετικά υπερήφανη για αυτό”, δήλωσε ο Tomasz Gębka, επικεφαλής της μονάδας παραγωγής στο Tychy της Πολωνίας και πρόσθεσε: “Ξεκινάμε το 2023 με την έναρξη της παραγωγής του αυτοκινήτου που κατέκτησε ήδη την αναγνώριση του κοινού, αλλά και των ειδικών…Από την πλευρά μας, όλη η ομάδα του Tychy, θα συμβάλουμε στην επιτυχία του μοντέλου επιτυγχάνοντας τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας.”


Η παραγωγή του Avenger στο Tychy, σηματοδοτεί την έναρξη διάθεσης από την Jeep μιας γκάμας προϊόντων ιδανικών για τις ανάγκες της ευρωπαϊκής αγοράς, με την Jeep να έχει θέσει ως ωστόσο να καταστεί παγκόσμιος ηγέτης στα SUV μηδενικών ρύπων.

Διαβάστε επίσης: Νέο χρηματοδοτικό από την Jeep για τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα της

Η παραγωγή του Jeep Avenger στο Tychy της Πολωνίας αποτελεί μια επιβράβευση για αυτή τη βιομηχανική μονάδα, η οποία είναι μια από τις πλέον προηγμένες που διαθέτει ο όμιλος Stellantis σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Avenger είναι το τρίτο μοντέλο που έχει κατακτήσει τον τίτλο Car Of The Year και κατασκευάζεται στο Tychy. Με συνολικό δυναμικό άνω των 2.000 εργαζομένων, το εργοστάσιο ξεχωρίζει για την αποδοτικότητά του, την υψηλή ποιότητα, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων.

Το εργοστάσιο χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο αυτοματισμού, με 99,5% στο τμήμα συγκολλήσεων και 90% στο τμήμα βαφής. Η μονάδα ξεκίνησε τη λειτουργία της το Δεκέμβριο του 1975 και μέχρι το Δεκέμβριο του 2022 περισσότερα από 10,8 εκατομμύρια οχήματα έχουν κατασκευαστεί στο Tychy.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.