Έναρξη παραγωγής για το Opel Insignia. Δείτε που θα κατασκευάζεται

Η γερμανική φίρμα γνωστοποίησε ότι το πρώτο ανανεωμένο Opel Insignia κύλησε από τη γραμμή παραγωγής. Δείτε που κατασκευάζεται...

Βρείτε μας στο

Με κάθε επισημότητα ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Opel Insignia. Το οικογενειακό μοντέλο της φίρμας θα κατασκευάζεται στην έδρα της εταιρείας, στο Rüsselsheim της Γερμανίας. Εκεί συναρμολογείται και το μικρότερο Opel Astra.

Διαβάστε επίσης: Νέο Opel Insignia GSi, η κορυφαία 4κίνητη έκδοση με 230 ίππους

Το πρώτο αυτοκίνητο που κύλησε από τη γραμμή παραγωγής ήταν ένα Opel Insignia Sports Tourer, βαμμένο σε argon silver/nautic blue χρωματισμό. Όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική φωτογραφία, το παρόν έδωσε ο CEO της Opel, Michael Lohscheller, αλλά και ο δήμαρχος της πόλης του Rüsselsheim, Udo Bausch.

«Η σημερινή είναι μία πολύ καλή μέρα για το Rüsselsheim. Ανυπομονούμε για το νέο Insignia. Θα μας προσφέρει νέο momentum χάρη στις εξαιρετικές τεχνολογίες και τους αποδοτικούς κινητήρες του. Με το νέο Insignia και τα μελλοντικά μοντέλα που θα φέρουμε στο Rüsselsheim, το εργοστάσιο μπορεί να προσβλέπει σε ένα καλό μέλλον για την παραγωγή υπερσύγχρονων οχημάτων – τόσο με αποδοτικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης, όσο και με εξηλεκτρισμένα σύνολα» δήλωσε ο CEO της Opel.

Πέρα από τα Insignia και Astra, στο εν λόγω εργοστάσιο θα κατασκευάζεται και ένα μοντέλο της DS Automobiles. Αυτό συμβαίνει διότι μοιράζεται με το Astra την ίδια πλατφόρμα EMP2 του Ομίλου PSA. Περισσότερες πληροφορίες για το ανανεωμένο Insignia και τους διαθέσιμους κινητήρες του μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό μας άρθρο.